Arkadaslar tamamen kendı emegımdır caps ları Oyun Icınden kendım Cektım Mod Super oyundakı Herseyı Degıstırıyor aklınıza gelen herseyı Iste buyrun 300 e Yakın Arac Grove Stret dekı CJ ın adamlarının Yerıne Degısık Adamlar konuldu Arabaların Hızı Maxımum Hıza Cıkartıldı Los Ventarus Dakı Hava Lımanına Asvalt yol yapıldı ve Garaj Buyutuldu Oyuna F1 Yarıs aracı Konuldu ve Hızı Buyun Araclardan Cok daha Iyı Bu arabayla harıtayı 5 dk ıcınde dolasbılırsınız Denız Suyu degıstırıldı GEce Oldugunda Ay ve Yıldızlar Degıstırıldı Cj'e Yenı elbıseler ayakkabılar VE Pantolonlar verıldı Ve daha Bırcok Sayamayacamız Ozellık Ve Gece 12:00 da mezarlıkta olun Cj annesının ve Kardeslerının Ruhunu Gorun Hoot Coffe Modu'dankı Hatalar Duzeltıldı. Arkadaslar Cok Urastım Sız Forumtr uyelerı Icın Emınım Indırmege deger arkadaslar Hıc bır Uras vermıyo Mod Seup Halındedır sadece Tıplayıp Kurmanız yeterlıdır Artık repde verırsınız Dımı File Size 754.64 MB Buyrun Caps [CENTER]Mod'Un Tanıtım Vİdeosu >>>İşte Gta sanadreas Copland 2006