Selam arkadaşlar,size sormak istediğim, bilgisayarım soyleyeceğim oyunları kaldırabilirmi? Bilgisayarı ve oyunları daha almadım. Ama alacağım oyunlar belli ancak acaba bu oyunları almak istediğim bilgisayar kaldırabilirmi? PC ozellikleri; Ram= 2048 MB Ekran Kartı= 512 MB Harddisk= 250 GB İşetim Sistemi= Pentium IIII İşletim Hızı= 2.6 Ghz Oyunlar; 1- Age of Empires 3 2- Lord of The Rings-War of The Rings 3- Lord of The Rins-The Battle For Middle Earth 4- Fifa 2005 5- Fifa 2008 6- GTA Vice City 7- GTA San Andreas 8- Counter Strike 1.5 9- Need For Speed Carbon 10- Generals 11- Generals Zero Hour 12- Max Payne 13- Call of Duty 14- Sim City 15- Serious Sam 16- Crazy Taxi 17- Empire Earth 18- Diablo 19- Knight Online 20- Quake 3 21- Red Alert Oyunlar ve PC ozellikleri bunlar. Acaba bu bilgisayar bu oyunları kaldırabilirmi? - Hic takılmadın sıkıntısız kaldırmalı!- Ayrıca bu oyunların hepsini birden kaldırabilmesi gerekiyor! Sizce kaldırırmı? Kaldırması icin ozelliklerin ne olması gerekiyor? Bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim. Şimdiden teşekkurler. konu yanlış yere acıldıysa ozur dilerim __________________