"""Football Manager 2006 Super Update 06/07 Yapımcı : By_BarceloGS Fm 2006'da takımlarda, transferlerde ve oyuncularda yapılan onemli değişiklikleri bu update uzerine oluşturdum. Bu update icin biraz da ayrıntıya inerek saatlerce uğraştım. Ve updateyi ilk kez sizlerle paylaşıyorum. Eminim bu paylaşımımı beğeneceksiniz. İşte değişiklikler ve yenilikler: 1- Turkiye ve Avrupa liglerinde 01.08.2006 tarihine kadar gercekleşen transferlerin buyuk kısmı oyuna aktarıldı. 2- Turkcell Super Ligi ve 2.Lig A kategorisi teknik direktorlerin 06-07 sezonuna gore guncel hali oyuna aktarıldı. 3- 2006 Dunya Kupası'nda forma giyen oyuncuların ozellikleri yukseltildi ve itibarları duzenlendi. 4- Turkcell Super Liginde 05-06 sezonunda forma giyen oyuncuların performansına gore ozellikleri guncellendi. 5- Oyuna bircok genc yetenek eklendi. ( Cem Sultan, Uğur Demirok, Aydın Karabulut, Ufukhan Bayraktar, Tevfik Kose vb.) 6- Oyundaki large(geniş) veritabanındaki oyuncu sayısı arttı. Normalde Turkiyede acılacak bir lig icin veritabanında 25000 olan oyuncu sayısı 30000'e kadar genişletildi. 7- Kulup ve Milli takım renklerinde birtakım duzenlemeler yapıldı. 8- Turkcell Super Lig'indeki 3 buyuklerin sevdiği ve sevmediği kişiler guncellendi. 9- Turk vatandaşlığa gecen oyuncular guncellendi. (Aurelio, Ayman Abdelaziz ) 10- Turkiye'de yer alan bircok kulubun (18 super lig takımı da dahil) finansı guncellendi. 11- Muhtemel olan değişiklikler oyuna aktarıldı Orneğin: Galatasaray'ın Ribery transferinden pay alması Fenerbahce'nin alacağı yıldız oyuncu icin dev butce oluşturulması Galatasaray'ın 2008'de yeni stadına taşınması vb. 12- İtalya Serie A temyiz davasındaki sonuclara gore guncellendi 13- Kulup başkanları ve yoneticileri guncellendi. (Adnan Polat, Nihat Ozdemir, Nuri Albayrak vb.) Ve bircok kucuk değişiklik..... Not: Rarın icindeki dbyi oyunun kurulu olduğu \Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2006\data icine atın. Bu guncellemenin doğru calışması icin oyunun 6.03'e update edilmesi gerekmektedir. Rar şifrelidir... Rar şifresi: turksportal""" İNDİR!!!! ALINTIDIR!!!!!!!!!!! __________________