Turkiyede bir İlk;Fifa 2006 Turkce Spiker
Oyun Yamaları0 Mesaj
●40 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun Yamaları
- Turkiyede bir İlk;Fifa 2006 Turkce Spiker
-
28-09-2019, 01:16:11Kayıtlı ÜyeMerhaba... Turkiyede bir ilk olan "Fifa 2006 Turkce Spiker" yamasını paylaşmaktan dolayı gururluyum. Bu yama ile karşılaşmalarda oyunu anlatan spikerin %98'i turkceye kendi sesim ile cevrilmişdir. Spiker ile birlikde yorumcu olarak bulunan ikinci kişinin sesleri Turkceye cevrilmediğim icin silmeyi daha uygun buldum. Bu yamanın bir ilk olduğunu duşunerek oyun sırasında spikerin pozisyonları anlatırken olabilecek anlatım hatalarına anlayış gostereceğinizi umuyorum.Yaptığım testlerde ortalama %5 bu tip hataların mevcut olduğunu gordum(tabiki bu en son duzeltmelerden sonraki rakamdır) yalnız belirtmek isterim ki goreceğiniz tum anlatım hataları benden yada benim hatamdan kaynaklanımıyor aksine Fifa 2006 oyununun kendi icinde barındırdığı bazı hatalarda buna sebeb oluyor,orneğin ilk yarıyı 1-1 lik berabere bitirdiğinzde spiker size "skor 1-0" diyecektir ama bu benim yanlış cevirimden değil ozellikle uzerinde uğraşıp duzeltemediğim Fifa 2006 oyunun bir hatasıdır(yalnız 1-1 lik skor icin dort dosya yuklenmişdir uc dosyada komut doğrudur ama bu dort dosyadan bir'i komut hatasıyla "1-0"lik skora yonlendirilmiş.) Yama paketinin icinde rahat kurulum yapmanız icin bir program (bigGUI) koydum bu programla yapmanız gerekenleride dokuman olarak hazırladım boylelikle sorunsuz bir kurulum yapabileceğinizi duşunuyorum. Her yamada yapılamsı gereken "orjinal dosyaların yedeğini alma"yı unutmayın ve "Ea Sport/Fifa2006/data/Audio" klasoru icindeki "dat_eng.big" dosyası ile "audio.big" dasyalarının yedeğini bir klasore alıp yamayı ole kurmanız olabailecek aksaklıklarda yada beğenmeme durumunda oyunu tekrar kurma derdinden sizi kurtaracaktır. Hepinize iyi oyunlar... NOT: Dosyanın normal boyutu 200 mb dir sıkıştırarak 170 mb indirdim ve bunu dort part olarak upload ettim ,aşağıda kurulumu manual yaparken olabilecek sorunlara karşı flash formatında kurulum dokumanı hazırladım.. Part_1 Part_2 Part_3 Part_4 Kurulum Dokumanı =1 mb RAR ŞİFRESİ: GechE_1 __________________