U.S. Sassuolo Kulup Başkanı(Carlo Rossi) Stadyum (Stadio Enzo Ricci ) Tesisler'in Durumu Antrenman Tesisleri: Yeterli antreman tesisleri Alt Yapı Tesisleri: Yeterli alt yapı tesisleri Kurumsal Tesisler: Orta duzey kurumsal ağırlama Genc Takım Antrenorluğu: Yeterli duzey genc antrenoru Genc Yetiştirme: Ortalama duzey genc yetiştirme Kulup Hakkında Sassuolo Calcio, İtalya'nın Sassuolo şehrinde kurulan futbol kulubu. Serie A'da mucadele etmektedir.2012-2013 yılında Serie B'de şampiyon olup ilk defa Serie A'ya yukselmişlerdir. Stadyum ve Tesisler Hakkında Sassuolo takımı maclarını Stadio Enzo Ricci stadında oynamaktadır.Statın kapasitesi 4 bin kişiliktir.2013-2014 yılında beri Sassuolo takımı bu stadı kullanmaktadır. Ekonomik Durum Hakkında Tahmini Değer 53 Milyon Euro.Kredi borcumuz ise yaklaşık 5 Milyon Euro. Teknik Heyet Hakkında Mevcut personellerimiz idare eder duzeyde.Yeni personelleri takıma kazandırmanızı tavsiye ederim. Kadro Hakkında Genc oyunculardan kurulu iyi bir takıma sahibiz. Kaleciler Bu mevkide sorun yaşayacağımızı zannetmiyorum.İlk tercihimiz Consigli'den yana olmalı diye duşunuyorum.Yedek kalecimizin 5-6 ay kadar surecek bir sakatlığı var. İsterseniz bir alternatif bir genc kaleci getirebilirsiniz. Kalan iki kalecinin ise bize bir faydası olacağını duşunmuyorum.Satabilirsiniz ikisini de. Defans Stoperler : Bu mevkide fazla oyuncumuz mevcut.Bazıları ile yolları ayırmakta fayda var. Bu mevkide Luca Antel ve Paolo Cannavaro ile oynamamız gerektiğini duşunuyorum.Paolo'nun engin tecrubesinden faydalanabiliriz.Antel'in de potansiyeli acısından oynatmakta fayda var. Bekler Sağ bek: Burada şuphesiz herkes Šime Vrsaljko'yu tercih edecektir.Cok iyi bir oyuncu.İleride iyi paralara satılabiliyor.Kendisine ''Yeni Zanetti'' diyorum ben Yedeği ise Marcello olacaktır. Sol bek: Burada ilk tercih Federico Peluso'dan yana olmalı.Kendisini Ofansif Bek olarak oynatmanızı tavsiye ederim. Alternatifi ise Alessandro Longhi olacaktır.Oynattığınızda yuzunuzu kara cıkarmayacaktır Orta Saha Defansif Orta Saha: Bu mevkide sıkıntı yaşadığımızı soyleyebilirim.Buraya kesinlikle bir takviye şart. Mevcut şartlarda Davide Biondini en uygun tercih olacaktır. Orta Saha (MC) : Saphir Taider ve Raman Chibsah ikilisini kullanmanızı oneririm.İkisi de cok iyi oynuyorlar.Saphir ileride takımın en iyi oyuncularından birisi haline geliyor.Kiralayabilirseniz 1 yıl daha kiralayın derim. Raman'a sezon sonunda iyi teklifler geliyor.İyi pişirin onu İki oyuncuyu da İki Yonlu Orta Saha olarak kullanabilirsiniz. Alternatif olarak Francesco Magnanelli'yi oneririm. Matteo ise bu mevkide son tercihimiz olmalı.Cok kolay sakatlık gecirebiliyor.Macta sizi zorunlu bir değişikliğe maruz bırakabilir. Kanatlar Sağ kanat : Berardi'yi bu mevki icin eğitmenizi tavsiye ederim.Bu mevkide Berardi oynamalı.İce Kat Eden rolunde oynatmanızı tavsiye ederim.Uzaktan iyi goller atabiliyor.İyi asistler yaptığı zamanlarda oluyor. Bu oyuncu bizde olduğu icin cok şanslıyız Buraya bir alternatif oyuncu getirebilirsiniz.Veya alt yapıdan oyuncaular yeterli olduğunu duşunduğunuz bir oyuncuyu yedeğe koyabilirsiniz. Sol Kanat: Nicola Sansone bu mevki icin one cıkan isim.Bir başka genc oyuncu.İce Kat Eden rolunde cok iyi bir performans gosteriyor.İleride iyi teklifler geliyor kendisine. Alternatif konusunda biraz sıkıntı var.Alternatif olarak Antonio Floro Flores'i kullanabilirsiniz. Forvet Bu mevkide Simone Zaza on plana cıkan oyuncu.Kendisini ''Komple Forvet'' olarak kullanabilirsiniz.İyi katkı alınabiliyor.İlk sezondan İtalya'nın devlerine peşine duşuyor. Olası bir sakatlıkta burada Berardi'yi kullanabilirsiniz. Leonardo ile yollarınızı ayırmanızı tavsiye ederim. Taktik Hakkında Takım icin taktik onerim bu olacaktır. Transfer Onerisi Kesinlikle bir Defansif Orta Saha almalısınız.Sağ ve sol kanatlara da birer yedek getirebilirsiniz.
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- Fm 15 U.S Sassuolo İncelemem