Steamda Battlefield 3 mu iyidir 4 mu?
Oyun Dünyası0 Mesaj
●17 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Steamda Battlefield 3 mu iyidir 4 mu?
-
28-09-2019, 01:14:19Kayıtlı ÜyeSteamdan battlefield almak istiyorum elimde bir laptop bir masa ustu var. Masa ustu sistemi: -Ekran kartı: Powercolor HD6790 1 GB -Ram:4GB -İşlemci:AMD FX6300 3.5 GHZ 6 CEKİRDEK Laptop sistemi: Asus n550 jv -Ekran kartı:GEFORCE GT 750M 4 GB -İşlemci:İntel i7 2.4 Ghz ama Gorev yoneticisinde 3.4Ghz yazıyor tam anlamadım. Ram:16 GB Masa ustunde daha once BF3 u seneryo modunu oynamıştım son sistem oynamadım ama cozunurluk 1920x1080 di genel olarak kasmadı.Laptopdan hic oynamadım BF4 her iki pc de nasıl tepkı verir bilemiyorum online oynayacağım icin kasmasını istemiyorum. Gelelim haritalara ve oynanış ozelliklerine BF3 mu yoksa BF4 mu bu konuda iyidir?Silah ceşitleri ucak-tank vs ceşitleri hangisinde daha fazladır.BF 3 de silah kontrolunu pek begenmemiştim bana eski BF serilerini hatırlattı.BF 4 de silah kontrolu ve ateş etme efekti olarak bir ilerleme varmı bilmiyorum.BF4 iyiyse ve ben BF3 alırsam cok mu şey kacırmış olurum bu konuda? Oyunların kullanıcı sayıları nasıl?Daha once Unreal Tournament 3 u almış steamda.Serverler resmen bomboş.Aradabir artış oluyor.Warfare modunda oyun oldumu cok zevkli oluyor ama warfare serverleri mesela cok kısa sure acık kalıyor gunde 1 saat fln sonra kapanıyorlar.Genel olarak deathmatch oynanıyor. BF de en cok hangi oyunda server sayısı daha fazla olur?Fiyat olarak BF 4 daha pahalı diye biliyorum.Sizce hangisi almalıyım? __________________