Uncharted 4 Film Kalitesine Cok Yaklaştı
Oyun Dünyası0 Mesaj
●12 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- Uncharted 4 Film Kalitesine Cok Yaklaştı
-
28-09-2019, 01:09:51Kayıtlı ÜyeBusenenin en cok beklenen oyunlarından Uncharted 4: A Thief’s End icin yeni acıklamalar yapıldı. Grafikleriyle oyuncuları her zaman buyuleyen oyunlar ortaya koyan Naughty Dog’un Uncharted 4’te de aynı şeyi başaracağından eminiz. Studyoda baş karakter tasarımcısı olarak gorev alan Frank Tzeng heyecanlandırıcı bazı acıklamalarda bulundu. “Uncharted 4: A Thief's End film kalitesine cok yakın. Naughty Dog’da yaptığımız işlere bir bakın. Şu karakter (aşağıdaki gorsel) rahatlıkla bir filmde yer alabilir. Kalitesine, şekline, rengine ve diğer her şeyine baktığımda bana bir film karakteri gibi geliyor. Kendi duşunceme gore video oyunları film kalitesine cok yaklaşıyor ve benim yapmak istediğim de bu.” Tzeng acıklamasının devamında PlayStation 4’un gucu hakkında konuştu. “PlayStation 4 kesinlikle PlayStation 3’ten cok daha guclu. Daha fazla poligon, daha yuksek cozunurluklu haritalar, daha fazla ceşitlilik ortaya cıkarmak gibi pek cok yeniliklere PlayStation 4 ile kapı acıldı. Tum bunlar film kalitesine adım adım yaklaşmamızı sağlıyor. Birkac yıl icerisinde o kaliteye ulaşabileceğimizi duşunuyorum.” Oyunlar ve film kalitesi hakkında siz neler duşunuyorsunuz? Sizce de yakında film ve oyunları ayırt edemeyecek miyiz? __________________