Merhaba Arkadaslar Fifa 2009 Turkce Yama 1.0 Yaması Cıktı Ve Sizlerle Paylasmak Istedim ... Uretici: Hakan Ayaş Lisans: Freeware (ucretsiz) Eklenme Tarihi: 19 Kasım 2008 Uyumluluk: Dil: Turkce Gereksinimler: Fifa 2009 Yamaya Cıkaran Arkadasımız Yorumu ve Anlatımı : FIFA 09 %100 Turkce Yama v.1.0 - Hakan Ayaş 12 Ekim 2008 Merhabalar; ...ve Fifa 09'da cıktı, geldi gecti 1 sene daha...Oyunu cıktıktan 1 kac hafta sonra aldım ve Turkce'leştirmeye başladım.Bu yamayı "1 haftadan daha az bir surede ve gunde 4-5 saatilik bir calışma sonucu hazırladım"... Gecen sene ki Fifa 08 Turkce yamasından daha iyi olacağına inanıyorum. Yine soylediğim gibi şuana kadar cıkmış en iyi Fifa Turkce Yaması diyorum.Bu yamada fazla bir eksik yok sanırım.v 2de bir kac eksiği duzeltip yayınlacağım..Gecen seneki gibi oyle ceviri programılarıyla cevirmedim..kendi İngilizcem ile cevirdim hepsini.(birkac cumler haricinde sozluğu baktım) OZELLİKLER: *Bir Pro Ol Modu(Be a Pro) %100 Turkce (Verilen gorevler vb.) *Oyun menuleri %100 Turkce *Menajer Modu %80 Turkce(Tek menajer modunda tek eksik roportajlarda sorulan sorular) ------------------------------------ EK1.:MENAJER MODU OZELLİKLERİ: --Yonetimin verdiği gorevler %100 Turkce --Gazeteler %100 Turkce --Yonetimin gonderiği mesajlar %100 Turkce --Haberler,ofis,personeller vb. %100 Turkce --Tek eksik size sorulan sorular...Ondan 20-30 tane kadar cevirdim. ------------------------------------- *Oyuncu Oluşturma %100 Turkce *Online Modu %100 Turkce *Ulke isimleri %100 Turkce (bana ozel *Takım isimleri duzenli OR:Galatasa.=G.Saray... *Lig İsimleri Duzenlendi ve Turkceleştirildi. OR:League yerine Lig,Cup yerine kupa... *Puan tabloları vb. Turkce *Yardım menusu %30 oranında Turkce (F1 Tuşuna menude iken basın) *Gorsel Sim %100 Turkce (Gecen seneki gibi eksikler yok) ------------------------------------------ EK2.:NOTLAR VE BİLGİLER *Be A Pro Modu:Bir Pro Ol Olarak değiştirilmiştir. *Bazı yazılar gecen seneki ile aynı olabilir cunku oyunun orjinalinde gecen seneki kelimeler yer alıyor. *Tek eksik menajer modundaki size sorulan sorulardır ve birkac eksik ceviri v2de duzeltilecektir. ONEMLİ NOT:FIFA 09 Turkce Spiker'i yapacağımı soylemiştim.Sound Master 2009 cıkar cıkmaz yapımına başlanacaktır.Spikerde bir de yanımda yorumcu olacaktır.Yani Fifa 2009 icin bu sene gercekten guzel işler yapacağım...Sevgilerimle..Hakan Ayaş..... DowLand [ Asagıda ] Rep Vermeyi Unutma | TIKLA |