arkadaslar cok buyuk bir atmosfer yama hazırlıyorum pro evolution soccer 5 (LİG TV) yaması super ama yardımcıları olursanız sevinirim istiyorum ben yardım etmek isteyen gelsin menuler faceler muzikler spiker falan kabı: http://img378.**************/my.php?i...sligtsl3ru.jpg OZELLİKLER muthiş faceler eklendi %100 tr spiker var ercan taner ile muthiş atmosfer yaratacak coğu oyuıncu ismi kupa ve takım isimleri soylenecek turkcell super ligi icin menuler yeni davul sesleri ile turkcell super liginin 18 yeni tezahuratları eklendi 4 buyuklerin menu muziklerin marşları ve turkcell super ligi marşları eklendi turkcell super ligi eklendi oyun %100 turkce turkcell super ligi icin stadları eklendi ornek:şukru saracoğlu ali samiyen inonu avni aker 19 mayıs ataturk olimpiyat stadyumu macta (oyuncular sahaya cıkarken) istiklal marşı eklendi yeni toplar ve 4 buyuklerin topları eklendi turkcell super ligi icin lig tv opmovu eklendi skorların altında turk kanalları eklendi ornek:kanal d show tv star hazırlık macları icindir lig tv ise turkcell super ligi macları icindir yeni reklam panoları ankbank ses ve reklamı eklendi ve diger reklamlar show tv lig tv star kanal d yeni kramponlar ornek:nike adidas umbro yapımcılar: e_sound: 27 kişi +1 ben o_sound: 14 kişi +1 ben e_text: 4 kişi +1 ben o_text: 36 kişi +1 ben opmov:6 kişi +1 ben tahmin:100 sayfalık konu olacak 1-2 yılda biter boyut 1-2 gb olabilir bissuru repler +1000 rep falan not:bu bir %100 turk yamasına aittir başka ulkelere ve izinsiz yayınlamak kesinlikle yasaktır!! boyle bir yama olması gerekir yardımcı olabilmek icin mesela spiker icin turkcell super lig de butun macları indirmeniz gerekiyor ama cok kota doldugu 5-6 gb oldugu icin 50-100 kişi olması gerekir ona gore indirin bende indiriyim macları hepsini değil herkez birazını yada 1 tanesini bende indiriyim aslında boylede kolayı var google video ya ne dersiniz link:v-i-d-e-o.g-o-o-g-l-e.c-o-m not: (- ları silerek yazın) yama admini:mirac__girit iletişim:[email protected] yorumlar: __________________