Planet Coaster ile adından soz ettiren Frontier Developments'ın yeni oyunu Planet Zoo ile alakalı yeni bir duyuru daha geldi. Oyunun beta tarihini acıklayan geliştiriciler, PC oyuncularını sevindirmiş durumda. 24 Eylul - 8 Ekim arasında duzenlenecek olan betada, oyuncuların oyunla alakalı geri donuşleri alınacak. Planet Zoo'nun beta tarihi acıklandı Betaya katılabilmeniz icin oyunu on sipariş olarak satın almanız veya beta anahtarına sahip olmanız gerekiyor. Son olarak oyunun betası icin sistem gereksinimleri de acıklanmış durumda. MİNİMUM: - 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir - İşletim Sistemi: Windows 7 (SP1+)/8.1/10 64bit - İşlemci: Intel i5-2500 / AMD FX-6350 - Bellek: 8 GB RAM - Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 770 (2GB) / AMD Radeon R9 270X (2GB) - Depolama: 16 GB kullanılabilir alan - İlave Notlar: Beta sonrasında minimum sistem gereksinimleri değişebilir ONERİLEN: - 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir - İşletim Sistemi: Windows 7 (SP1+)/8.1/10 64bit - İşlemci: Intel i7-4770/AMD FX-8350 - Bellek: 12 GB RAM - Ekran Kartı: Nvidia GTX 980 (4GB) AMD R9 380 (4GB) - DirectX: Surum 11 - Depolama: 16 GB kullanılabilir alan MK
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Planet Zoo'nun beta tarihi acıklandı