Netmarble, kısa sure once yayınlanan ve Guney Koreli dunyaca unlu muzik grubu BTS'nin menajeri olma deneyimi sunan hikaye tabanlı mobil simulasyon oyunu BTS WORLD’e pek cok yeniliğin ekleneceği bir guncelleme geleceğini acıkladı. Oyuna yeni bir bolum ve 56 yeni kostum eklenirken, BTS stil sistemi ve Ek Cıkartmalar oyuna dahil olacak. BTS World’un yeni bolumuyle birlikte 56 yeni kostum geliyor BTS Story Bolum 8 ile oyuna tamamen yeni bir hikaye ekleniyor, dunyaca tanınan super starlar ile beraber hazırlanan orijinal hikaye "BTS Albumu ABD'de hazırlıyor" adını taşıyor. Ek olarak bolum, BTS'nin ikinci EP’si olan "Skool Luv Affair" albumundeki single şarkısı "Boy In Luv" şarkısından yedi yeni beş yıldızlı kartı da iceriyor. Gorev kuralı değişti BTS WORLD guncellemesi ile yeni bir gorev kuralı da geliyor, yeni gorevi tamamlamak icin belirli bir uyenin belirli ozellik kartını kullanmak gerekecek. Ek olarak guncelleme ile oyunun stil sistemine 56 tamamen yeni stil eşyası, oyuncuların BTS uyeleri icin kullanabilecekleri tamamen yeni cıkartmalar ve SNS'de kostum tarzlarını paylaşabilme ozelliğini getirerek buyuk yenilikler geliyor. Basın Bulteni
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- BTS World’un yeni bolumuyle birlikte 56 yeni kostum geliyor