Merhaba arkadaşlar. Windows 8.1 kullanıyorum. GTA 4 icin gerekli butun patchleri sırasıyla teker teker kurdum. (1.0.1.0'dan 1.0.7.0'e kadar) Oyun orijinal değil. C.rack vs. yaptım (en son patch'e uyumlu Razor C.rack). Goruntu ayarlarıyla oynamadım, sadece altyazılar kapalıydı onu actım. Oyunda değiştirdiğim tek ayar bu. Fakat bununla alakalı olacağını sanmıyorum cunku altyazıların gectiği kısımlarda bir problem olmadı. Oyunu silip sıfırdan kurdum. Yine problem devam ediyor. Oyunda genelde arabayla giderken ekrana herhangi bir hata bildirimi gelmeden oyun direkt olarak kapanıyor. Tıpkı Alt + F4 ile kapatmış gibi oluyor. Ne zaman, nerede ve oyuna girdikten ne kadar sonra kapanacağı belli olmuyor. Bunun icin ne yapabilirim? (Gelişmiş sistem ayarlarından veri yurutme engellemesini kaldırma kısmına GTA 4'u ekledim yine olmadı. Yani yaygın olarak onerilen tavsiyelerin bir coğunu yaptım diyebilirim.) Sistem Ozelliklerim: Windows 8.1 3.2 gHz İ5 işlemci 8 GB RAM 2 GB 256 Bit ekran kartı (AMD Radeon HD 7800 Serisi) __________________