Oncelikle merhabalar arkadaşlar.Bu yamayı yaklaşık 2 gundur yapıyorum.Bu yamada bir cok yuz,forma ve kadro calışmalarının hepsini tek başıma yurutuyorum Spor Toto Super lig cıkana kadar bu basit caplı yamayla vakit gecirebileceğimizi duşunerek yola cıktım.Oncelikli amac site adına yapmış olacağım bu yama ile sizlere keyifli dakikalar yaşatmak ve cok eski olmasada sizleri 5-10 yıl oncesine goturmektir : ). Yama şuan neredeyse tamamlanmış durumdadır.Ufak tefek kadro ve yuz duzenlemeleri bittikten sonra yani en fazla 1 hafta icerisinde yama yayına girecektir. Tanıtım konusunu acmamın amacı yamanın takibinin yapıldıktan sonra indirilmesi ve hepimizin bilgilendirilmesinin daha sağlıklı olmasıdır By Denizimo 3 Buyukler Nostalji Patch PESKOLİK.NET COK YAKINDA! PES2012 Yapımcı Denizimo Ozellikler
Yamanın ozelliği, Fenerbahce,Galatasaray ve Beşiktaşın 1995-2004 Yılı arasındaki futbolcuların karmasını oluşturmaktadır. Futbolcu karmalarını oluştururken yaptığı katkı,değeri,populeritisi,ve oynadığı yılları goz onune aldım. -Butun oyuncu gucleri en iyi oynadıkları doneme gore birebir ayarlandı.(Balic,Lazetic,Tumer,Sergen,Jardel,Popes cu vb.) -Butun oyuncuların yaş boy mevki fizik yapıları gerceğe gore ayarlandı -5'i oyun icinden olmak uzere yaklaşık 40 yuz calışması edit mode uzerinden en iyi şekilde yapıldı.(Hagi,Nouma,Ortega vb.) -Fenerbahce,Galatasaray ve Beşiktaşın birebir formaları yapıldı (İc saha,dış saha,kaleci). -Nostalji Fenerbahce Rosenborg'un Nostalji Galatasaray Oletul Galati'nin ve Nostalji Beşiktaş ise Wisla Krakow'un yerine gecmektedir. -Takım logoları ayarlandı. -Yama Orjinal oyun ve pes edit yaması ile uyumludur.Patch 1.01 yuklu olması şartı ile. Tanıtım Resimleri