Oncelikler Herkese Iyi Seneler (Indirme Linki Assagidadir) Counter stike 1.6 nin eski gorunumunden ve ozelliklerinden sikildinizmi ? Dogru Yerdesiniz. Sizlere 2012 icin uzun emekler sonucu yaptigim guzel bir Patch sunuyorum. Tamamen kendi hazirladigim soundlar efectler grafik arttirici silah gorunumleri neredeyse %100'luk bir oranda degistirilip bire bir source gorunumunu almasini sagladim. Unutmayin sadelik goz alicidir. Isterseniz daha fazla konuyu saptirmadan icinde neler varmis bir goz atalim; *Grafikler %25 arttirildi. *Eldivenlerde %100'luk bir orana varan farklilik ve gercekcilik saglandi. *Silahlarin tamaminda %100'luk bir degisim saglandi ve butun silahlarin a dan z ye grafikleri arttirildi source a yakin bir hal aldi. *Mermi Izlerinde %100'luk bir oranda degisim saglandi.(Gercege yakin bir goruntu kazandi) *Sound'lar High Quality (HQ) (gercek hissi yaratan sesler) *Her Clientta Olan Effect hatalari duzeltildi %55 lik orana varan iyilestirme saglandi. *Seffaf ve gri Consol Panel gozunuze degisiklik ve ferahlik kazandiracak. *Grafikleri gelistirilmis default player modelleri eklendi. *Tabanda HD gorunum saglandi. Onemli Bilgi:Bomba gibi gelen bu Eklenti sadece 100'MB.Tek yapmaniz gereken yukleme esnasinda Client'inizin yuklu oldugu Valve/Cstrike in icine cikarmanizdir Not: Sadece deneyen bu zevk'i alacaktir counter strike 1.6 degilde grafikleri daha iyi bir oyun oynuyormus havasi katacak. Dipnot:Hic bir sekilde alinti degildir tamamen bana ait bir yapimdir.Alinti yaparken lutfen Nightwish tarafindan alinti yapildigini belirtiniz. Created and Licensed By Nightwish | Beni Bu Adreste Bulabilirsiniz 178.211.37.8 XP MOD Jail Gecelim Ss'lerimize (Her tur silahtan ve ozellikten azar azar koymaya calistim ssler kesinlikle tamami degildir tamamini indirince gorursunuz.) Seffaf Gri Consol Panel; Gelismis Mermi Izleri; AK47; Deagle; AWP; AUG; Pompali; Famas; Flash Bombasi; Agir Makineli; Buyrun Link https://rapidshare.com/files/3257165..._Mod_Patch.exe __________________