Makedonya Universiteleri lise mezunu Turk oğrencileri bekliyor! LYS derdi olmadan doğrudan istediğiniz universite'de istediğiniz bolumu okuma fırsatı!

Sınavsız universite okuma fırsatinı kacirmayin ..

Uygun danışmanlık ucretıyle ıstediğiniz bolumu sınav şartı olmadan okuma ımkanı sunuyoruz.

Makedonya'da universite – Uskup , İştip , Biotola , Kalkandelen , Universitelerinde YGS - LYS - şartı aranmadan !Universiteli olmak hic bu kadar kolay olmamıştı ! Makedonya'da Eğitim Makedonya'da, YOK tarafından tanınan universiteler, YGS - LYS'de istediği yeri kazanamayan oğrenciler icin ''ucuz'' eğitim fırsatı sunuyor ..

Askerlik Tecili

Tum eğitim goren T.C. vatandaşlarının eğitimleri suresince belirli şartlar altında askerlik tecil işlemi yapmaları mumkundur. Bu sure onlisans eğitimi icin maksimum 4 yıl, lisans eğitimi icin ise maksimum 7 yıldır. Eğer oğrenim normal suresinde tamamlanırsa lisans mezunlarının 2 yıl daha askerlik tecil hakları bulunmaktadır.Yurtdışında eğitim goren vatandaşlarımızın askerlik tecili yapabilmeleri icin oturum almış olmaları gerekmektedir. Askerlik tecili yapabilmek icin yoklama kacağı olmamak, bakaya kalmış olmamak gerekmektedir.

Universitedeki Bolumler
Tıp Fakultesi
Diş Hekimliği
Ezcacılık
İngiliz Dili Edebiyatı ve Tercumanlık
Filoloji Fakultesi
Hukuk Fakultesi
Ekonomi Fakultesi
Muzik Fakultesi
Bilgisayar Muhendisliği
Ziraat Fakultesi
Turizm Ve İş Lojistik Fakultesi
Makine Muhendisliği
Elektrik Muhendisliği
İnşaat Muhendisliği

Makedonya'da eğitim alan bir oğrencimiz, universiteden mezun olduğunda, hem Turkiye'de hem de Avrupa Birliği ulkelerinde calışabilir.

· Makedonya universitelerine yok denkliği verilmektedir.

· Makedonya da bir yıl eğitim almanın maliyeti herşey dahil olmak uzere Turkiye de alacak olduğunuz ozel bir deshane maliyetine eşittir.
· Makedonya da makedonca dilini oğrendikten sonra başta rusca olmak uzere sırpca,arnavutca,bulgarca,boşnakcayı oğrenmiş oluyorsunuz.

Ayrıntılı bilgi almak isteyen oğrencilerimiz mesaj atabilirler.