(boşlukları silin) GTA San Andreas oyunu icin yamalar, modlar, otomobiller, programlar, trainerlar vs. olduğu cok guzel bir kaynak... www . gta . donanimx . com Uzun suredir takip ettiğim bir GTA Fun sitesi. Otomobillerin hepsi otomatik kurulum GGM formatında ve dunyada yanlış duymadınız dunyada bunu yapan 2. bir site yok. Bende bazı işinize yarayacak dosyaların adreslerini vermek istiyorum. Multiplayer Nasıl Oynanır? gta. donanimx. com / index.php /gta-dersler/31-gta-san-andreas-tutorials/ 72-gta-san-andreas-multiplayer Nasıl Araba Yuklenir? (Gta.donanimx.com'dan İndirdiğiniz Arabalar icin) gta . donanimx .com / index.php /gta-dersler /31-gta-san-andreas-tutorials/69-gta-araba-yukleme Yuklediğiniz arabayı oyunda hemen kullanmak. gta . donanimx . com / index.php / gta-dersler / 31-gta-san-andreas-tutorials / 57-gta-sa-yuklediginiz-arabayi-hemen-kullanmak Beğendiğin bolgelere anında ışınlanmak gta . donanimx . com / index.php /gta-dersler /31-gta-san-andreas-tutorials /63-gta-sa-isinlanmak Diğer butun sitelerden indirdiğiniz arabalar icin manuel kurulum rehberi gta.donanimx . com / index.php / gta-dersler / 31-gta-san-andreas-tutorials / 47-gta-araba-kurulumu GTA hata veriyo ve acılmıyosa www . gta . donanimx . com /pafiledb/index.php?act=view&id=314 Ayrıca gta park.com diyede bir site var. ondanda guzel bilgiler edinebilirsiniz. Buda GTA SAnın galatasaray ve full turkce yaması gta3 . gamigo . de / downloads / ftp / ... S_ V3_1_5 . rar cok uzun zamandır takip ediyorum tartıp biciyorum onun icin +rep __________________