pes 5 yama
Oyun Yamaları0 Mesaj
●38 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun Yamaları
- pes 5 yama
-
28-09-2019, 00:00:09Kayıtlı ÜyeSonunda bu zor ve uzun proje bitti. Bu projedeki herkesin ilk buyuk yamasıdır ve gelen yorumlara, eleştirilere gore elde tutulan bir şeyler olursa update cıkaracağız.. Ama yapması değil benim icin guvenilir insanlar bulması zor oldu, durustluklerinden ve yamadakı emeklerinden "CeM Onur - Fatalflex - YiGiDo_n°1 - gogosumer - Ortan Sevin" arkadaşlarımı kutluyorum.. Ben de icindeyim ama Ayrıca da kadro dışında olan zebanie ve faceleri hazılıyan melihe teşekkurler.. Ozelliklerine gelelim: 1-Turkiye Ligi'ndeki tum takımlar eklendi. 2-2. Lig'den K.S.K.Goztepe ve Bursaspor eklendi.. 3-Dort buyuklerdeki oyuncuların faceleri + Sivas'taki oyuncular ve diğer Anadolu takımlarında bilinen oyuncular. 4-Turkiye Ligi'ndeki butun takımların ic ve dış formaları (2.Lig dÂhil), Avrupa'dan milli takımların formaları.. 5-Uc buyuklerin en yeni tezahuratları. 6-Menu muzikleri ve resimleri. 7-Dort buyuklerin stadları. 8-Turkiye'deki yeni transferler eklendi. (Tomas-Gokhan-Bobo-Uğur-Aydın-Okan v.s.) 9-Oyun %80 Turkce. 10-Yeni kramponlar ve yeni to:ka12 11-Yeni ve kaliteli panolar. İndirmek icin gereken link: http://hosted.filefront.com/Soccerbug __________________