Gta San Andreas Artık Aynı Pc'den 2 kişilik Oynanabiliyor!! [Anlatım+Map] !
Oyun Yamaları0 Mesaj
●40 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun
- Oyun Yamaları
- Gta San Andreas Artık Aynı Pc'den 2 kişilik Oynanabiliyor!! [Anlatım+Map] !
-
27-09-2019, 23:52:53Kayıtlı ÜyeNedir ? : Bu mod sayesinde aynı bilgisayardan aynı klavyeden ( 2 klavye de bağlayabilirsiniz ya da konsol ), karşılıklı oyun oynayabileceğiz. Kurulum: 1.ilk once tools klasorunun icin nevar ne yoksa ***** yapar gibi gta san andresın icine atın 2. saac klasorunu de aynen atın . 3. 2 Player Missions Beta Install ı Sizin gtanın adresine gore kurun orn:uture gamesGTA San Andreasdatascript benimki bu şekilde. ve kurulum bitti Ne zoru 5sn bitti diyebilsiniz ama bunlar hazır dosyalar bu dosyaların klavye ayarı ve model oluşturma var ben 1 saate yaptım. 4. olaraka yapacağınız şey basit gta san andreas oyununu calıştırın ondan sonra oyun acıldığında ALT VE ESC ile masa ustune gelip saac klasorunden attığınız SAAC2 dosyasını acın aynı trainer ı nasıl acıyorsak onu da o şekilde acık bırakın ve işlem tamam. 5. Oyuna New Game İle Başlayın Yani yenibir oyun acın bisiklete binin ve harıtatada sarı bir işaret olacak oraya gidin. gittiğinizde bir insan şekli olacak yani insan dediysek iki adet 30 cm boyunda bir şey yani gorev cubuğu gibi bir şey ustune gelin ve zaten o sizi bian videoya gecirecek ve artık oyuncunuzu secmek kalıyor nasıl olacağı sağ ust koşede yazıyor ve bunuda yaptıktan sonra artık sokaklara akabilirsiniz dediğim gibi biraz zor olacak ama bu sizin mantığınıza bağlı. oyunu actığınızda iki kişi aynı anda hareket etmiyorsa ""San Andreas Advanced Control 1.2"" klasorunun icindekileride atın buradaki saac ıda caılştırın ozaman duzelbilir bayağı karışık ama buna değer. Boyut : 7,64 MB (8.019.436 bayt) Yuklemek İcin Aşağıdaki Linke Tıklıyoruz ; hotfile.com/dl/21893822/11e5ec7/SanAndreas_Iki_Kisilik-Harita-Hata404.com.zip.html -------------------------------------------------------------------------------------------------- ,İyi Eğlenceler Arkadaşlar !... __________________