Menu ve Gorevler % 100 Diyaloglar % 100 Proje Yonetici Emre KUMAŞ(Baron61) Cevirmen Emre KUMAŞ(Baron61) Omer OZ(admin) Test Ekibi Emre KUMAŞ(Baron61) Omer OZ(admin) Kurulum Programı Omer OZ(admin) Arkadaşlar POP serisinin ilk iki oyununu cevirmiştik. Artık 3. oyunun yamasını da cıkarıyoruz. Oyunun icindeki konuşmalar da altyazı yok (1. oyun gibi). Bu yuzden sadece buyuk videolardaki konuşmaları, menuyu ve oyun icindeki eğitimleri (Zıplamak icin [SPACE] bas. Vs.) cevirdik. Biliyorum yamanın yapımı cok uzun surdu. Ama okulum yatılı olduğu icin sadece haftasonları evde oluyorum. Ve de evde olduğum surece sadece ceviri yapmadım. Tatilde de hasteneye gittim. Cok kotuydum. Neyse sonucta yamayı cıkardık. Beni hicbir zaman yalnız bırakmayan, ne istersem yapan ( mesela setup dosyaları) site admini Omer abiye sonsuz teşekkurlerimi iletiyorum. Onca işi arasında bize de yetişiyor. Ona sonsuz teşekkurlerimi iletiyorum. v2.0 Hakkında: *Yama boyutu 380 mb dan 10 mb a duşuruldu. *Ceviriler tekrar gozden gecirildi. Hepinize iyi oyunlar. Yazılar resimde gorulduğu gibi değildir. Sonradan değiştirdim. Oyunda goreceksiniz. Buradan indirebilirsiniz NOT:ALINTIDIR __________________