Uzun zamandır uzerinde calıştığım GTA Turkish City 2 modu niyahet cıktı. Ozellikleri uzun uzun anlatamayacağım ama yenilikleri siz oyun ici goreceksiniz zaten, o yuzde surpriz olsun ve tadında kalsın. Kısaca ozetlemem gerekirse kendi editlerim, tasarımlarım, convertlerim haricinde genel olarak toplama bir moddur. Arac, menu, radar gorunumu, oyun ici texture ve bazı yapıtlar dışında GTA IV’un en gelişmiş Turkce yamasını da icinde barındırmaktatır, ayrıca Oğuz Gursel’in KuzeNiko’dan şimdiye kadar yayınlamadığı kısımlar mevcuttur. Ayrıntılı icerik, kurulum ve teknik bilgiyi arşivdeki ”BeniOku!” dosyasından okuyabilirsiniz, lutfen okumadan gecmeyiniz. Oyuna eklediğim tum ozellikler resimlerde gozukuyor diye yazma gereği duymadım ve diğer ozellikleri de gorev yaparken size surpriz olsun diye soylemek istemedim, bir de bunları yazmaya gercekten zamanım yoktu ve ihtiyac duymamıştım. Buna rağmen ”gtainside’den aracları calmış, adını Turkish City yapmış, aractan başka ozellik yok, ilk mod gibi değil” gibi on yargılı yorumlara karşı buraya ozetle araclar haricinde eklediğim aklıma gelen diğer ozellikleri ozetliyorum… - Yeni kan efektleri ve giysi deki kirlilik oranı, - Yeni patlama efektleri, - Petrol Ofisi, Shell, Castrol varilleri, (Video PO ağırlıklı) - Yeni HD turkuaz renkte radar, HD silah gostergeleri, - Turk Kızılay’ı ilk yardım (sağlık) kutusu, - KuzeNiko 2.011 (Oğuz Gursel), - Mafia 2 ”+” gosterge… - Benzin istasyonları Petrol Ofisi olarak yenilendi ([email protected]’a teşekkurler), - Araclardaki farlar ve xenon ışıklar yenilendi, - Bayan Polisler eklendi, - Radyo logolarının gostergeleri renklendirildi, - PlayboyX’in evinin ic mimarisi duzenlendi, - Oyundaki gazete ve dergiler oyungezer oldu, - Turkce seslendirmeli navigasyon eklendi (by_manyax’a teşekkurler), - Tabela ve posterler eklendi, - Michalle’ın giyiniş tarzı duzenlendi, - İnternet Cafe’deki bilgisayarlar oturum ve web siteleri yenilendi, - Bruce’ın giyiniş tarzı yenilendi, - Etraftaki insanların ellerindeki arac gerecler texture olarak duzenlendi, - Kitaplar, kolalar değişti. Yayalar Cola Turca, Nescafe, ipod, iphone, starbucks kahve gibi urunleri kullanıyor olacak, - Bufelerdeki dergiler ve satılan urunler yenilendi, - Molotof Kokteyli şişesi yeni rakı şişesi olarak yenilendi, - Bankamatik yenilendi, - Acılış resimleri, menu değiştirildi, - Sniper crosshair gostergesi duzenlendi, - Yeni takım elbiseler eklendi, - Duraklar duzenlendi, - Aracların hasar durumları arttı…Gibi bir cok yeni ozellik bu modda sizi bekliyor.
[IMG]http://img338.**************/img338/3236/66057397.jpg[/IMG]
Download Turbobit : http://turbobit.net/o1yx44nwhvfv/GTAIVTurkishCity2v2012.rar.html __________________