Apartman-Site Yonetim 1.0[Kısıtlamalı]
Program Download0 Mesaj
●29 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Download Merkezi
- Program Download
- Apartman-Site Yonetim 1.0[Kısıtlamalı]
-
27-09-2019, 23:39:56Kayıtlı ÜyeData Cozum Apartman Yonetim Sistemi sınırsız sayısa apartmanı yonetmeye imkan veren bir yazılımdır. Dolayısıyla tek apartman yonetimi icin de site yonetimi icin de uygundur. Dairelerin tum aidat ve odemeleri kayıt altına alınır. Apartman Yoneticisi, dairelere makbuz basabilir, odeme alabilir, apartman kasasını tutabilir. Programın en onemli ozelliği tek tıklamada tum dairelere aidat kaydının yapılabilmesidir. Sozgelimi tum dairelere 75 TL'lik genel gider aidatı kaydını birkac saniyede yapabiliyorsunuz. Bunun yanında belirli bir daireye ozel borc veya aidat kaydı da yapabilirsiniz. Program girişinde istenilen apartman secilir. Secilen apartmanın daireleri listelenir. Calışma anında Apartman bilgileri ekranından diğer apartmanlara ve dairelerine anlık gecişler yapılabilir. Program girişine guvenlik şifresi konulabilir. Yazcıdan aidat listeleri, odeme listeleri alınabilir, makbuz basılabilir. Data Cozum Apartman- Site Yonetim sistemi ile aidat takibi, kasa takibi, makbuz basımı cok kolaylaşacak... Link. __________________