Ureticiden: Dairenizi mi yenilemek ya da hayalinizdeki evi mi planlamak istiyorsunuz? Kendinizin mimarı olun ve bilgisayarınızda Ashampoo Home Designer Pro ile proje planlayın. Şimdi başlayın ve hayalinizdeki evi inşa edin, kendi isteklerinize gore bahce planlayın ya da favori doşemenizle oturma odası planlayın. Ashampoo Home Designer Pro, butun evi ya da odayı planlayabileceğiniz profesyonel 3D planlama yazılımıdır. Projeniz icin nesneler, malzemeler ve dokuların yanı sıra geniş bir katalog yelpazesi bulunmaktadır. Bu yazılımı kullanarak sadece hayalinizin evi yapmazsınız, aynı zamanda butun ozellikleri kolaylıkla tasarlarsınız. Tepe ve yamaclar vb. gibi neredeyse gercekci şekillerle araziyi şekillendirin. Editor ile teras, cicek ve su yolu ekleyebilirsiniz. Bahce tasarımı icin bahce mobilyası ve bitkileri katalogları mevcuttur. Ashampoo Home Designer Pro sonuclarınız icin 3D ve 2D gorunumler sunuyor. Bu yolla sadece gercekci 3D gorunum almazsınız, aynı zamanda projenizin kat planını gorursunuz. Sonra sonuclarınızı yazdırabilir veya farklı resim formatlarında kaydedebilirsiniz. Zaten Ashampoo Home Designer kullanıyorsanız, onceki projelerinizi aktarır ve duzenler ya da Ashampoo Home Designer Pro ile tamamlarsınız. Daha once Ashampoo Home Designer ile bir tecrubeniz yoksa telaş yapmayın. Ashampoo Home Designer Pro başlangıc sihirbazı sunduğundan başlamak hızlı ve kolaydır. Sezgisel adım-adım surecinde,bir oda veya kat planı cizeceksiniz ve temel ayarları yapacaksınız. Başlangıc sihirbazı ile eğitim videolarını izlemek ya da editorde duzenlenebilen ornek proje acmak mumkundur. Planlamak icin Ashampoo Home Designer Pro kullanın ve projelerinize gerceklik katarak bu deneyimin tadını cıkartın. Yazılımın One Cıkanları: Odalar hatta cok katlı evler oluşturma Başlangıc ve proje sihirbazı Ashampoo Home Designer projelerini aktarma Gercekci yeryuzu şekilleri iceren bir bahce tasarlama Nesneler, dokular ve malzemeler iceren buyuk kataloglar ile ic doşeme 2D ve 3D gorunumler Işın izleme, duzgunleştirme ve ‘yumuşak’ golgelerle gercekci gorunumler Sonucları farklı resim formatlarında kaydetme veya yazdırma Link. __________________