İOTA-CALC(macintosh) 1.7.3
Program Download0 Mesaj
●36 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Hack - Warez Forumları
- Download Merkezi
- Program Download
- İOTA-CALC(macintosh) 1.7.3
-
27-09-2019, 23:30:23Kayıtlı ÜyeSurum : 1.7.3 Boyut : 4.97 Mb Kullanım İzni : Sure/Kullanım Kısıtlamalı (Shareware) Kısıtlama : 15 gun Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Mac OS X Uretici Firma : Solrobots ::::::TIKLAA:::::: Tanıtım: Gelişmiş bir hesap makinesidir. Klasik hesap makinesindan sıkılanlar icin alternatif olabilecek bir program. Temel matematik işlevleri yapmanın yanında ayrıca donuşturme ozelliğiyle uzunluk birimlerini, sıcaklık birimlerini, alan birimlerini, bit birimlerini, sıvı birimlerini, ağırlık birimlerini birbirine donuşturur ve hesaplar. Ozellikleri: Sınırsız sayıda değişken eklemeyi destekler. Kucuk ekran icinde tum hesaplamaları yapar. Fare secmeli ayrıca tum hesap makinesi komut ve işlevlerini klavyeyle yapabilir. C/C++ operator onceliği. Hata bulucu sayesinde geri adım atılabilir. Bircok yerleşik birim donuşturmeye sahip (hafıza, boyut, uzunluk, alan, sıcaklık gibi). Duz cizgi mesafe hesaplayıcı. İkili, sekizli, onlu, onaltılı, doğru ya da yanlış, karakter, UTF-8 (sadece dışarı), UTF-16 (sadece dışarı) desteğine sahip. Klavyeyle, bir tuş ya da icerik menuyle ifade turleri arasında otomatik donuşturme yapabilir. Standart tum işlemleri yapmanın yanında (toplama, cıkarma, carpma, bolme, karekok gibi), diğer işlemleri de destekler. (Eşitlik, daha az, daha buyuk ya da sinus, kosinus, tanjant gibi) Grup olarak parantez icine alabilir. Windows ve Macintosh sistemlerinde calışır. Mac OS X 10 + surumlerinde calışır. __________________