Lisans : Deneme Surumu - 29.95$ Boyut : 5.8 MB Versiyon : 3.3.0 Dil : İngilizce Windows işletim sistemine sahip bilgisayarınızda kolaylıkla kullanabileceğiniz Simpo PDF Creator Pro yazılımı sanal bir PDF yazdırma aracıdır. Simpo PDF Creator Pro Bilgileri Windows işletim sistemine sahip bilgisayarınızda kolaylıkla kullanabileceğiniz Simpo PDF Creator Pro yazılımı sanal bir PDF yazdırma aracıdır. Kullanımı son derece kolay ve anlaşılabilir bir arayuze sahip olan program sayesinde Microsoft Word, Excel ve PowerPoint ya da diğer Windows işletim sistemi uygulamalarında hazırlamış olduğunuz duzenlenebilir ofis veya metin belgelerini kolay bir şekilde PDF olarak donuşturebilir ve bilgisayarınıza kayıt edebilirsiniz. Program ile belgelerinizi PDF formatına donuşturmek icin aynı normal yazıcılar ile cıktı alacağınız zaman kullandığınız Yazdır seceneğine girerek acılan pencere uzerinden -single PDF Creator- seceneğini secmeniz gerekmektedir. Bu işlem sonrasında Yazdır butonuna tıkladığınız anda program belgenizi PDF dosya turune donuşturecektir. Ayrıca programın kullanıcılarına sunduğu ceşitli yardımcı araclar sayesinde PDF dosya cıktısı icin başlık, konu, tur, yazar, tarih ve anahtar kelime gibi bilgileri duzenleyebilir, PDF belgenizin guvenliği icin ise programda bulunan şifreleme ozelliğini kullanarak parola atayabilirsiniz. Simpo PDF Creator Pro indir › __________________