Sav Şirketim On Muhasebe Programı 2.0
Program Download0 Mesaj
●35 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Hack - Warez Forumları
- Download Merkezi
- Program Download
- Sav Şirketim On Muhasebe Programı 2.0
-
27-09-2019, 23:26:31Kayıtlı ÜyeLisans: Deneme Surumu Dil Desteği:Turkce İşletim Sistemi: Win8/Win7/Vista/WinXP Muhasebe Programı Sav Şirketim On Muhasebe Programı, stok takibi, fatura kesimi, irsaliye kaydı, teklif sipariş yonetimi, cek senet işlemleri, personel hareketleri, kasa banka ve muşteri durumlarına ait her turlu işlemi yapabileceğiniz etkili ve kolay kullanımlı bir yazılımdır. Programı kullanarak şirketinizin mali işlemlerini takip edebilirsiniz. Benzer on muhasebe programlarının sağladığı tum hizmetleri ve fazlasını sağlayan yazılım oldukca başarılı. Programın Ozellikleri: Nakit para, cek, senet, stok, muşteri ve banka hesaplarının kaydını tutma ve hareketlerini takip etme Fatura kesme işlemi Hazırlanan evraklar uzerindeki alanları otomatik olarak doldurma Stok takibi ve mevcut stok bilgisi Muşterilerinizin borcunu ve alacağını takip edebilme Muşterilerinizin hangi urunden, hangi tarihlerde ne kadar aldığını gorebilme Kısaca bu programı kullanarak şirketinizin tum on muhasebe işlemlerini kolayca gercekleştirebilirsiniz. Hem kolaylık hemde zamandan tasarruf sağlayabileceğiniz bu programın ucretsiz deneme surumunu indirerek kullanabilirsiniz. Program icerisindeki tum işlemlerin videolu anlatım rehberi icin tıklayınız. __________________