Resident Evil 4 Pro Mod Save Data
Oyun Saveleri0 Mesaj
●53 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Hileleri
- Oyun Saveleri
- Resident Evil 4 Pro Mod Save Data
-
27-09-2019, 23:24:39Kayıtlı ÜyeArkadaşlar baktım ki bazı arkadaşlarımız Resident Evil 4 oyunun Pro. Mod Save dosyasını arıyor ee ben de dark ım durmak var mı actım oyunu bitirdim once Normal Mod , Sonra da Pro. Mod yeni silahlarda aclıyo var ya off cok guzel keyfini cıkarın haa bi de acemiler duşunerek bolca Can Spreyi biriktirdim Abicim hani Pro Mod da oyunu bitirince var ya nolcak, neler acılcak; 1-) Handcannon ( Hane şu meşhur Broken Butterfly var ya şu koyboy tabancası onun 10 kuvvetine bedel bi silah gorunu aynen Smith Wessons, bu alınca tune up unu da yapın explosive sni alınca ( hani silah ozelliklerini arttıryoruz ya şu silah aldığımız tuccarlardan ) mermisi sınırsız ve gucu 99 olcak 2-) P.R.L. 142 Elektro şok silahı bu nu alınca Shifte basıp Entere basılı tutun şarj edin Şarj olduktan sonra nişan alıp atışınızı yapın oda hedefi delsin ama tavsiyem uzak menzilden kullanmanız yakında kullanırsanız şarj dolmasını bekleyene kadar adamlar sizi hış eder Neyse bu kadar gevezeliq yeter alın size link oynun keyfini cıkarın beyler İşte beyler buyrun size Resident Evil 4 Pro Mod %100 save : Download: http://rapidshare.com/files/14671880..._Data.rar.html ( Hatırlatmakta fayda var; dosya rar yapılmış halde rar dosyasını masaustune cıkarın SaveData diye bi dosya cıkacak onu kopyalayıp oynun kurulu yere yapıştırın değiştirilsin uyarısına evet deyin tamamdır ) Şimdi Koltuğunuza kurulup kola ve cipsinizle birlikte oynun keyfini cıkarabilirsiniz Cunku Pro Mod da bitirilmiş olduğu icin oynun bir kac ozel silahı acılmış olarak size sunulmuştur tamamen temiz ve trojensizdir kendi pc dem yolluyom pro modda bitirilmiş +Replerinizi bekliyom __________________