Oyun Saveler 2
Oyun Saveleri0 Mesaj
●48 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Hileleri
- Oyun Saveleri
- Oyun Saveler 2
-
27-09-2019, 23:20:00Kayıtlı Üye============================================== ================/// Oyun Saveler 2 ================ ============================================== ============================================== Evet arkadaşlar onceden (2007 yılında) kendi bitirdiğim oyunların savelerini ilk olarak "Oyun Saveler" diye sizlere sunmuştum. Bu yılda ikincisi olan "Oyun Saveler 2"yi sunuyorum."Oyun Saveler 2"de bakalım hangi oyunlar %100 Saveli, 2008 Yılında %100 Bitirmiş Olduğum Oyunlar: [Oyun Saveler 2] [2008 Savelerim] - Grand Theft Auto III - Call of Duty 4 - Modern Warfare - Need For Speed ProStreet - Manhunt - FarCry - Mafia (Kurtlar Vadisi Mod & Orjinali) - Age of Empires III Oyun Saveler 2'nin icinde extradan "Oyun Saveler 2" arşivinin icinde GTA III'un hataları gidirme "*****"i, Benim Yazmış Olduğum "Mafia2 on incelemem" NOT: GTA3'un hataları giderme *****'i fazla bulunmuyordur. Bence kacırmayın. (***** hakkında ayrıntılı bilgi arşivin icinde) ============================================== Bu Oyunlar Tamamen "TayfunKey" Tarafından Bitirilmiştir. Sadece Age of Empires III'u Kardeşim Hakan Bitirmiştir. Kardeşim Hakan'dan Alıntıdır ============================================== Oyun Saveler 2 [2008] Download! http://www.4shared.com/file/80103038...TayfunKey.html ============================================== __________________