Star Wars Episode I The Phantom Menace
Bu oyun cok eski bir oyundur. Tam olarak 99 yılının ilk Adventure Star Wars oyunudur. Işın kılıcını alıp,droidlere saldırıp,filmdeki sahneleri tek tek oyun icerisinde yaşatan bir yapımdı. Bugunlerde cok ileri teknolojide Star Wars oyunları oynuyoruz. Hatta Online Star Wars bile geldi. Bu oyun eski gunlerde biz 80'li 90'lı cocukların oynadığı ve her sahnede heyecanla bolum gecmeye calışan bizlerin ilk uzay oyunu diyebilirim. Ne oynardık be,acaba ileri bolumde ne olacak,nereye gidecekler. Kimle tanışacaklar. Kimleri kurtaracaklar. Heyacanlı ve sıkı bir solukla oynardık. Bitirmek istemezdik. Tabii ki bugun bu oyunu oynadığınızda dona kalabilirsiniz. Oyun grafikleri tam bir rezalet,sesler ve muzikleri guzel,hatta eğlenceli ve hoş sahneleri de var. Ama grafikler icin aynı şeyi soyleyemem. Siz bu oyunu nasıl oynadınız diyebilirsiniz. Hatta kısa bir zamandan sonra,bu ne be! deyip,oyunu silebilirsiniz. Kutu kutu yaratıklar, kucuk bir kare platformunda ilerleyen sabit oyun, kutu kafalı obi wan ile karşılaşırsanız, bu ne be boyle! diye şaşırmayın.Ancak bizim zamanların en iyi oyunlarından biriydi. Oyunda En Sevdiğim Yer,Oyunun Menusuydu. Animasyonlu bir menu o zamanlar benim icin en guzel efekti ve ilgimi cok cekmişti. 3.Bolum Su Altında Şehir Save Diğer kasvetli 2 bolumden sonra en rahat bolumun Save'ni atıyorum: Aşağıdaki linkten 3.bolumle başlayabilirsiniz.. Bu aşağıda olan resim,tam lobiyi gosteriyor. Karakterinizi tam buraya kaydettim.. Oradan başlarsınız.. Save Download Linki: http://letitbit.net/download/05598.0...sArts.rar.html __________________