Far Cry 3 %100 Save Game
Oyun Saveleri0 Mesaj
●59 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Hileleri
- Oyun Saveleri
- Far Cry 3 %100 Save Game
-
27-09-2019, 23:06:13Kayıtlı ÜyeFar Cry 3 %100 Save Game Kayıt Dosyası v2 Butun gorevler bitirilmiştir fakat radyo kuleleri ve coğu duşman bolgelerini almak istemedim onları da alsam size sadece araba surmek ve hayvan avlamak kalırdı onunda pek zevkli olacağı soylenemez o yuzden sizinde bazı zevkleri yaşamanız icin bıraktım. Ayrıca bazı eşya cantalarımı desem ne desem onlar da size bıraktım, silah can vs onemli olanları ben tamamladım geriye kalanlar hayvanları oldurerek yapabilirsiniz. Gorevler tamamlanmıştır. Link icin tıklayın dosyasını: Windows 7 icin save game dosyasını Belgeler/my games icine atın. Link icin tıklayın 2 dosyasını: + bilgisayarım/yerel disk c:/program data icine atın tamamen kendi savem olup izinsiz kopyalanması yayınlanması vb. yasaktır. [Link icin tıklayın Link icin Tıklayın 2 18.12.2012 tarihinde dosyalar yenilenmiş yeni save dosyası eklenmiş ve sorunsuz şekilde calışmaktadır. Dosya şifresi: frknyvz.blogspot.com Sorunlarınızı veya sorularınızı belirtirseniz yardımcı olmaya calışırım. İyi oyunlar. __________________