Assassin's Creed 3 damaged save files %100 kesin cozum
Oyun Saveleri0 Mesaj
●58 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Hileleri
- Oyun Saveleri
- Assassin's Creed 3 damaged save files %100 kesin cozum
-
27-09-2019, 23:02:26Kayıtlı ÜyeArkadaşlar oncelikle bu konuyu cok araştarıdım. bi cozum bulamamıştım. Sonradan bi ispanyol siteden cozumu buldum ve cevirdim. gercekten işe yaradı. şimdi anlatıyorum https://mega.co.nz/#!apxSUT4K!fQ3ZfQ...vQR4SrzKrUpwqU burdan programı indireceğiz kesinlikle virussuzdur. indirdiğimiz programı kayıt dosyamıza atıyoruz . sonra oyunumuza giriyoruz. damaged save files kısmına geldiğimiz zaman alttan yeni bir oyun başlatıyoruz. Desmond elmayı mağaraya yerleştiresiye kadar devam ediyoruz. Sonra esc yaparak duzgun bir şekilde oyunu kapatıyoruz. kayıtlarımızın oldğu dosyayı acıyoruz. daha once indirdiğimiz ve oraya attığımız AC3savegametool.exe programın acıyoruz sonra ustte decrptede tıklıyoruz . daha sonra acılan pencereden 1.save mizi secip tıklıyoruz. sonra decrpted butonun yanındaki encryted butonuna basıyoruz. gelen seceneklerden oyunumuzu skidrowsa skidrowa reloaded sa reloaded a basıyoruz . tekrar bir pencere acılıyor.ordan 3.save mizi seciyoruz ve ac butonuna basıyoruz. tekrar bir pencere acılıyor odan tekrar 1.save mizi seciyoruz ve ac diyoruz ve programımızı kapatıyoruz . kayıdımız duzelmiştir. oyuna sağ tıklayıp yonetici olarak giriyoruz ve kaldığımız yerden devam.... herkese iyi oyunlar . sorununuz olursa www.facebook.com/byfurkann3 'a mesaj atabilirsiniz. __________________