I Am Alive %100 ve %90 Save Game
Oyun Saveleri0 Mesaj
●51 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun Saveleri
- I Am Alive %100 ve %90 Save Game
-
27-09-2019, 23:02:15Kayıtlı ÜyeI Am Alive oyunu icin hazır %100 ve %90 bitmiş save gameleri paylaşıyorum. A)[I Am Alive Tum Bolumler] adlı savegame tum bolumler acıldı ve istediğiniz bolumler başlayabilirsiniz. http://s3.dosya.tc/server10/hwwngJ/I...umler.rar.html B)[I Am Alive 20 Bolum Haric] adlı savegame sadece 20.bolum haric tum bolumler bitirilmiştir. Oyunun sonuna gelemeyenler icin yaptım. http://s3.dosya.tc/server10/hwwngJ/I...Haric.rar.html Bu Oyunu Renklendirme Modu olmadan oynamayın. Cunku zevk alamazsınız. Bende size Renklendirme Modunu da atıyorum. Oyunun kurulu olduğu dizine atarak oyunu siyah ve beyaz etkiden kurtarıp,oyun renkli ve tonlarla oynayabilirsiniz. http://s3.dosya.tc/server10/hwwngJ/I...tuFix.rar.html 1-Bu 2 savegame tamamen HAYATTA KALMA MODUNDA bitirildi. 2-Tum başarımlar acıldı. 3-Sadece Olmeden bitir seceneği acılmadı,cunku olmeden bitirmek oldukca zordu. 4-Tum kazazedeleri kurtar secenekleri tam olarak acamadım,cunku 4 tane kazazedenin yerini bulamadım.Sizler isterseniz geriye donup bulabilirsiniz. 5-Butun yiyecekler,icecekler ve ilaclar var. 6-A şıkındaki savegame'de Pompalı Haric Tum silahlar ve bolca mermi var. 7-Tum aletler acıktır. Bunlar, Zırh,Birkac tane Stamina Pitonu,Gaz Maskesi,Ucu Cengelli Halat vardır. 8-B şıkındaki savegame'de Pompalı Dahil Tum Silahlar ve bolca mermi vardır. Şimdi oyunun artılarını yazıyorum. I Am Alive adlı oyundan beklediğim adrealin duygusunu,panik,korku,duşme tehlikesinde heyecan ve gercekci hayat ve gercek hayattan alınan kas gucu sistemi var. Yapay zeka ise,cetesinde olen arkadaşının silahını kapıp sana ateş etmesi guzel bir detay olmuş. 10 numara yani, benden 10 uzerinden 10 aldı. Bu duşme tehlikesindeki heyecan bana inanılmaz bir duygu yaşattı. Uc bucuk attım diyebilirim. Şimdi gelelim oyunun eksilerine, Aslında anlat anlat bitmez. Cunku o kadar cok sacmalık ve bug var ki,zaten oyunu cekilmez yapıyor. Ama yinede eğlenceli ve bol maceralı bir oyun.. Neyse Eksilerinden Başlayalım İlk Başta arayuzdeki atmosferin renklendirme modu olmadan tam bir felaket, ne bir renk ne bir ton var. Oyun tamamen siyah ve beyazdan oluşuyor. Sebebi basit, uzaktaki ve yakındaki objelerin detaylandırmaları o kadar kotu ki,doğal olarak oyunun renksiz olarak cıkmasını anlayabiliriz. Oyunda mouse ayarları cok değil ama berbat, sanki havaymış gibi.. Klavye sistemi fena değil, daha iyi olabilirdi. Şimdi oyunun icerisine gelelim. Oyunda Kazazedelerden cok cete var. Bu cetelerle savaşacak,ne bi ekip işi nede bi silah cephanesi var. Adamlar 3'er 5'er gruplar halinde geliyorlar. Hepsinde Cephane var yok ama kesin 2 tanesi silahlı,diğerli kana susamış bıcaklı tipler ve sende ise tek silah, tek mermi var. Boyle bir yolculukta olması gereken cephane yok. Taktik dovuşler olacakmış,ya insafınız kurusun heryerde hem cetelerle dovuşurken hem kilitleri,kelepceli insanları ve rehine almış psikopat tiplerle catışmak icin mermi gerekiyor. Mermi yok. Mermisiz cok zor bir oyun oluyor. Hangi zorlukta oynarsanız oynayın cok zor. Şimdi boyle bir oyunda ekibiniz olsa,oyun daha eğlenceli olur. Cunku 3'er 5'er gruplar tek değil, sokağı donuyorsun. Bi grup daha,koşeyi donuyorsun. Bi grup daha, eee başarım modunda olmeden bitir olayını yapamıyorsun. Ama boyle bir oyunda ekip kurma olmalıydı. Bazı diziler ve bazı dandik oyunlarda bile ekip kurabiliyorsun. Oyunu daha eğlenceli yapabilirlerdi ki yapamamışlar.Bu kotu olmuş. İnsanlar catı katlarında,binalarda,marketlerde hareketli olarak yaşayan insanlar olmalıydı.. Cunku oyunu hareketlendirirdi. Herkes emraha bağlamış,biri gelsede bizi kurtarsa.. Tamam kazazedelere ne diyelim,iyileştirdikten sonra gel seni guvenli bir yere goturelim. Yok ben burada iyiyim,sen git. Sacmalık olmuş. Eeee diğer bolumde bina yıkıldı. Burası bana sacma geliyor. İnsanlar ve Kazazedeler emrah modunda sanki yere civiyle cakılmış gibi hala orada duruyorlar. Sonra yok oluyorlar. Yapay mantık sıfırdı. Şimdi yıkıntılar icinden yardım ettiğim insanlar orada cakılı kalıyor. Yardım eli uzatmak icin gittiğim insanlar cevap vermiyor. Orada cakılı kalıyorlar. Kazazede olmayan insanlarda aciz bi durumdalar.En azında ufak tefek şehirden kacmaya calışan insanlar yada insan sesleri felan olsa, korku ve yanlızlığı mahkum olmazdınız.Cunku şehir boşaldıkca yardım edecek insan kalmadığında, bir de heryerde kurumuş cesetler ve uzerinden radyasyon gecmiş iskeletler felan gorunce, sanki zombi olup sana saldıracaklarmış gibi hissetmeye başlıyorsun ve cok pis psikolojin bozuluyor. Eğer psikolojik sıkıntı cekenler varsa oyunu tavsiye etmiyorum. Ama adrenalin ve panik duygusu benim hoşuma gidiyor diyenler oyuna buyursun. Tabi bu tozlu şehirden cıkarken yanlızlığın boşluğu sizi urkutuyor.Oracıkta olum gidecekmiş hissi veriyor. Bu hem iyi hem kotu olmuş. Sizi bolca macera ve yanlızlıkla dolu bir dunyaya itiyor. Sizi oyle bir yanlızlaştırıyor ki, artık şehir hayalet kasabaya donuşuyor. Şimdi şehirden cıkıp iskeleye bi gidiyoruz ki, kimse yok. Ya bu kadar sacmalık mı olur, kurtardığım insanlar nerede,onca binanın tepesine cıkış havai fişeği patlattıktan sonra sadece 2-3 insanın orada olması beni dehşete duşurdu. Binalarda ve evlerin catılarında kurtardığım insanlara ne oldu. Sonunda Şehir goctu ve insanlar hala yok. İşte bu tam bi sacmalık işi.. Şimdi oyun nasıl mı bitti,onu artık soylemek bile istemiyorum.Bu kadar sacmalıktan sonra binaların tepesine cık,in,cık,in,cık,in,toza bulaş,tunellere kanallara gir. Martılar gibi catılarda ordan oraya,ordan oraya dolaş,ucurumlar atlaya atlaya gec,asansor boşluklarına gir,cık,gir,cık,in,cık sonra ne olsun. Tam bir Rezalet! Anlayacağız cephaneler az,ceteler cok,insanlar yok. Oyun eksiler olayından benden 10 uzerinden 0 aldı. Oyunda inanılmaz bir boşluk hissi oluşuyor. Eğer tekrar ediyorum. Dikkat: Psikolojik sıkıntı cekenler varsa oyunu tavsiye etmiyorum.. __________________