Galatasaray'a başladım.Kariyerimde gayet iyi ilerliyorum. 2009 yılında uefa kupası yarı finaline kadar geldim. 2010 yılında uefa kupasını kaldırdım. 2011 yılında şampiyonlar ligi yarı finaline geldim. Beni bu kadar başarıya taşıyan futbolcularımın yaş ortalaması 21. Şimdi size bazı futbolcular onereceğim. Sinan Bolat - Genk ( Kaleci ) Felipe - Udinese (Defans) Mauro Zárate - Al-Sadd (Forvet) Rafael Carioca - Gremio (Orta Saha) Vincent Kompany - Hamburg (Defans-Orta Saha) Younousse Sankharé - Psg (Orta Saha) Gerson - Grémio (Defans) Mehmet Ekici - Bayern (Orta Saha) Falcao - River Plate (Forvet) Emre Colak (Altyapı) Semih Kaya (Altyapı) Aydın Yılmaz (Altyapı) Serkan Kurtuluş (Altyapı) Cem Sultan (Altyapı) hamed diomande (DC) mascio (MC) Kepa (FC) Andriy rusol (DC) banahene (FC) bayal sall(DR) dernis(AMC) zafer yelen(AMC) Berkin arslan (AMC) Oyunun en iyi defans oyuncuları : zapata,chiellini gelecekteki en iyi forvetler :Carlos vela,Balotelli En iyi ortasahalar : Wallcott,pjanic,guardado en iyi kaleci : akinfeev Bu yazdığım adamların değeri 2010 yılında hepsinin en yuksek duzeye ulaşıyor surekli oynatırsanız zaten ozellikleri ucuyor ilerleyen yılların en iyi futbolcuları bunlar emeğe saygı ++++rep lutfen!! __________________