Fm 6.0.2 BUyUk Hİle Tam COzUm
Oyun Hileleri0 Mesaj
●44 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Hileleri
- Fm 6.0.2 BUyUk Hİle Tam COzUm
-
27-09-2019, 22:42:35Kayıtlı ÜyeMerhaba arkadaslar oyunda oyle bir hile buldumki ilk sezonda neler yaptıgımı kısaca anlatayım daha sonra hilenin yapılısı hakkında bilgi vericem. Fenerbahceyle basladım transfer butcem 12 m kusurdu takımdaki tum oyuncuları sattım tuncay umit ve volkan haric.Butcem 30 m kusure vurdu daha sonra hile sayesinde beşiktaş galatasaray ve trabzonsporu somurdum ve tum transfer butcelerini takımıma aktardım ayrıca iyi oyuncularınıda kendi takımıma aldım tanesi 5 binden . Volkan demirel,Carlos magno,Van buyten,Cris,Umit ozat,Hamit altintop,Yıldıray basturk,mascherano,Emre belozoglu(tucany sanli),Cesar delgado-Fatih tekke(Mokoena) Bu kadro ile ligde 30 puan farkla şampiyon oldum inanmayacaksınız ama tam 250 gol attım averajım +230 du uefa kupasını rahatca kazandım cesar delgado bir sezonda tam 60 gol attı sezon ortasında tuncay sanlıyı satmak istemiyordum fakat yonetim tuncayı 40 m dolara arsenala sattı 40 m vermelerinin sebebi tuncay ocak ayına kadar tam 35 gol 24 asist yapmıstı.Şuan takımdaki 2 sezonumun bası ve transfer butcem 80 m dolar ayrıca hic bir oyuncuyada ihtiyacım yok nihatı almayı cok istedim ama gelmedi bu sezonumun sonunda buyuk ihtimal oda gelecektir. Gelelim hilenin nasıl yapıldıgına. Herhangi bir takım alıyorsunuz mesela fenerbahce takımdaki tum oyuncuları satılık llistesine koyuyorsunuz sağ ustteki secenekler bolumunden yeni kullanıcı seceneğini seciyorsunuz ve galatasaray,besiktas vs vs bir takım seciyorsunuz kendi liginizin dısından bir takım alamıyorsunuz.Mesela besiktası sectik sol ust kısımda menajer bolumunden kullanıcı değiştir var oradan fenerbahceyi seciyorsunuz fenerbahce olarak besitastan tumer metine transfer teklifinde bulunuyorsunuz 5 bin gibi ufak bir rakam yine menajer bolumunden besiktası seciyorsunuz ve hemen karsınıza fenerbahce tumer icin dewrede yazısı cıkıyor teklifi kabul ediyorsunuz dewam et diyorsunuz otomatikmen fenerbahceye gecis yapıyor oyun ve tumer icin sozleşme oneriyorsunuz.Besiktasın transfer butcesi 15 m dolar diyelim hemen besiktas olarak fenerbahcede para etmeyen bir oyuncuya talip oluyorsunuz ve 15 m dolar oneriyorsunuz kullanıcıyı değişip fenerbahceden teklifi kabul ediyorsunuz ayrıca besiktastaki oyuncuları satıp fazla butce yaratıp bu parayı fenerbahceye aktarabiliyorsunuz.BURADA FENERBAHCEYİ ORNEK ALDIM ARKADASLAR İSTEYEN İSTEDİĞİ TAKIMDA UYGULAYABİLİR.Orneğin lig maclarında denizlisporla oynayacaksınız hemen denizlisporun kontrolunu ele alıyorsunuz oradan taktikleri berbat yapıyorsunuz mesela kaleciyi forwete kadar gitmesini soyluyorsunuz sonuc olarak takımınız denizli sporu 20 30 0 yeniyor tabi bu sayede oyuncularınızın formu ucuyor.Yorumlar icin şimdiden saygılarımı sunarım. __________________