Arkadaşlar ben 08 piyasaya cıktığından beridir manager modu oynuyorum size biraz engin tecrubberlerimi paylaşmak istedim takımınızın butcesini geliştirmeniz veya Bir dunya klubu olmak icin kucuk ipucları... şimdi birinci bolumle başlıyorum bolum bolum yazacağım... Ders1= Hangi lig hangi takım? Arkadaşlar takımınız hangi ligde ve hangi takım olacağı cok onemli herkesin mutlaka favori bir takımı vardır...belki onu seciyordur ama size tavsiyem bu işi zevkli hale getirmek icin daha duşuk butceli takımlar yinede size nerde hangi takımlar vardır neler nasıldır aşağıdaki listede hazırladım... şimdi size bir liste oluşturdum ligleri analiz etmeye calıştım 1.Ligler (-Barclays Premier League-) Dunyanın En buyuk ligi olduğu icin takımları zengindir kadrolar gucludur geleceğe dair bu ligdeki takımlar pek bir hedefiniz olmaz... (-La Liga-) Belli başlı birkac zengin ve aynı zamanda guclu takımları vardır yanlız genelde bu dengesizdir yani kimi takım sadece zengin guclu değil kimisi sadece guclu zengin değildir en buyuk ornek Atletico Madrid guclu bir kadro ama butcesi 7.500.000£ (-Fransa 1 Lig-) Lyon'un hali ortada yeni başlayanlara hic tavsiye etmeyeceğim bir lig hem fakir hem zayıf ama guclendirme tavsiyelerinden sonra bu ligi secebilirsiniz... (-Bundesh Liga-) Zengin bir lig fransa kadarda olmasa futbolcu kaliteleri genelde orta derecede tavsiye edilir... (-Turkcell Super Lig-) Fenerbahce ve Beşiktaş tercihimdir fenerbahce zengin ama kadro biraz sıkıntılı yanlız genc yetenekler bu takıma yakışıyor beşiktaşta zengin sayılır,diğer klupler pek zengin değil sıkıntı yaşanıyor... (-Brezilya Ligi-) Fakir bir lig Palmeiras gibi bir klup olması bu ligi tercih edilebileceği anlamına geliyor yetenekli ve ucuz futbolcu cok... (-Amerika Ligi-) Pek fazla oynamadım bu ligde yanlız zenginler denebilir tavsiye etmiyorum... (-Portekiz Ligi-) Brezilya ligindeki kadar yetenekli oyuncu olmasada yetenikleler var Sporting Lisbon,Porto,Benfica bu ligi oynanacak kılıyor... (-Hollanda Ligi-) PSV hala o ligde...Oynanabilir... (-Diğer Ligler-) Genel olarak birbirlerine benziyor yeteneksiz ve fakir klupler... Yorumlarınızı Bekliyorum __________________