Merhaba arkadaşlar inernette bulunan dragon fable traineri olarak gecen SaladSWF yi coğu yerde bu calımıyor diye konuların kapatıldığını gordum bende en iyisi bunu anlatma diye duşundum.Şimdi internet explorer kullanıcıları icin anlatıyorum.. gerekenler: SaladSWF İnternet Explorer tabikide internet şunu yapacaksınız ilk once internet explorerde dragon fablenin oynama adresine girin yani şifrenin fln yazıldığı ekrana burada internet explorerın yukarısındaki gorunum seceneğinden kaynak yazanı secin. burada ctrl f yapıp str diye tarayın karşınıza bir sayı cıkacak 8_nilmem ne.swf bunu kopyalayın. salad swf de bulunan data dosyasındaki setting.ini dosyasını acın orada strFileName ile başlayan ve .swf ile biten yere siteden aldığımız numarayı yapıştırın dosyasını yapıştırın ve kaydedin.tmm dır artık hazır girin ve kasın kac kişi oynuyordur bilemeyecem ama genede bu şekilde kasabilirsiniz. Yok ben yapamadım diyorsanız settings.ini dosyasının icini alttaki yazanlarla değiştirin Kod:
[Game] Last=DF strFileName=game8_4_3.swf gameSwfName=game0_94.swf LastQuality=Medium
Emeğe Saygı.. __________________