Hitman Blood Money Takılma Sorununa Cozum
Oyun Hileleri0 Mesaj
●38 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun Hileleri
- Hitman Blood Money Takılma Sorununa Cozum
-
27-09-2019, 21:50:04Kayıtlı ÜyeOncelikle bu cozumu bulan ilkankoc nickli arkadşımıza teşekkur ederim... V1.1 ile kasmadan oynamak isteyen arkadaşlar burayı okusun. Oncelikle bu linkten http://rapidshare.de/files/21532428/x200x-hbm.zip.html hitman imagesini indirin. Sonra Deamon tools programını kurun. Olanlar ellemesin. Sonra indirdiğiniz dosyayı rardan cıkartın. Cıkan klasor icinde ''image dosyarı , asr ve subinaci'' dosyaları var. Once oyunu ***** yapmadan v1.1 patchi yukleyin. Yuklemeden once ve sonra asla ***** yapmayın. Sonra deamon tools programını indirdiğiniz image dosyarından bir tanesini gosterin. Herhalde biliyorsunuzdur nasıl gostereceğinizi.. Sonra subinaciye cift tıklayın. msdos ekranı gelip kaybolacak. Sonra asri yi calıştırın orada hitmanın exe dosyasını gostermenizi isteyecek onu gosterin ve yağ gibi takılmadan oynayın. Aslında cok basit ama ben biraz uzun anlattım. hadi iyi oyunlar. Takıldığınız yer olursa sorun. Rep istemiyorum sadece cozumunu yayınladım... __________________