sadece 5dk ayırın
Oyun Hileleri0 Mesaj
●38 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun
- Oyun Hileleri
- sadece 5dk ayırın
-
27-09-2019, 21:45:40Kayıtlı Üyeyalan yada sacmalık olduğunu duşunenler okusunlar lutfen mesela senin şirketin var ve reklam vermek istiyorsun. gidiyorsun bu şirkete 0,06 dolar klik başı para veriosun adamda sana tıklattırıyor ve 0,01 komisyon veriyor.. gunde 20 reklam tıklarsan 0,01* 20 =0,2 dolar.ayda 6 dolar eğer sen bi kac kişi referans gosterirsen ve onlarda gunde 20 reklam tıklarlarsa.msla 20 kişi referansın war ve hergun 20 reklam tıklıyorlar.bu da 20*20*0,01 gunde 4 dolar getiriyor artı kendi kazandığın.gunde 4,2 dolar ayda 126 dolar. ne kadar cok referans eden olursa o kadar cok artıor paran. benim refferal linkim bux . t o/?r= burak01k (boşlukları kaldırın : ) benim referansımla girersen ilk girişte sana 0,09 dolar veriyor. ben ne kadar genişlersem tık başına 0,0125 dolara kadar cıkıyor fiyatı. bi nevi titan saadet zinciri kazandığınız paraları paypal. com dan almış olduğunuz banka hesabına yatırıyorlar. bu hesaptan isterseniz internetten alışveriş yaparsınız isterseniz %5 komisyonla hesabına havale yaptırırsınız. denemesi basit. not: siteye kayıt olurken sizden paypal email adresini isteyecektir eğer paypala kayıtlı bi e-mail adresiniz yoksa ileride alabileceğiniz bir mail adresi yazabilirsiniz.zaten 10$birikince yatırıyorlar hesaba. o zamana kadar hesap bilgilerinizide değiştirebilirsiniz.sallamış olduğunuz maili duzenleyebilirsiniz. HERŞEYİ OTOMATİKLEŞTİRMEK İCİN PROGRAM autoclickers. uni. cc /download/ Bux. to_Autoclicker. zip (boşlukları kaldırın) LİNKLER İCİN ARADAKİ BOŞLUKLARI KALDIRIN BOL KAZANCLAR __________________