FM 2007 Oyuncu avı Puf Noktalar Genc ve yetenekli Oyuncular TUM BİLGİLER!!
Oyun Hileleri0 Mesaj
●33 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun Hileleri
- FM 2007 Oyuncu avı Puf Noktalar Genc ve yetenekli Oyuncular TUM BİLGİLER!!
-
27-09-2019, 21:12:25Kayıtlı Üyearkadaşlar ben fm serisini 2005 ten beri oynuyorum tabi 3sende fm hakkında bir suru bilgi topladım araştırdım uğraştım ve sonuc olarak guzel bi paylaşım yapmak icin kolları sıvadım(yaz gunu ya kısa kollularla dolaşıoz lafa bak ) neyse oyun menajer oyunları sevenler icin ideal [sadece fm 2007 konumuz] oyunda bir suru genc ve yetenekli oyuncu var avlanmayı bekleyen hemen en buyuk bombamla başlıyayım: SHERMAN CARDENAS işte bu oyuncu inanılmaz bişey cunki daha 17 yaşında ve ozelliklerinin hicbiri 10un altında deil yani tam aradığımız futbolcu diyebiliriz hemen bi kunye oluşturalım ------------------------- Adı:Sherman Soyadı:Cardenas Yaş:17 Takım:Bucaramanga Ulke:Kolombiya Mevki:AM/C ---- Forvet Arkası Fiyat:1.800.000 $ (ama oyuncuyu ne zaman alacağınıza bağlı bir durum fazla gecikmeyin) -------------------------- evet CARDENAS tan kısaca bahsettik kesinlikle elinizi cabuk tutun ve kacırmayın bu adam kacmaz cunku VE ikinci oyuncumuz bunu coğunuz tanıosunuz belki ama cok gec kalmış sayılmazsınız... JAVİER MASCHERANO >>>Benim mascherano ile tanışmam fm2006 da olmuştu odaha riverplate de iken harikaydı tek kelimeyle super bi on liberoydu ve kısa surede fiyatını artırmıştı ama fm 2007 de ona bole bi ayrıcalık pek tanınmamış ama yinede işini iyi yapıor isterseniz bi kunye ye bakalım ------------------------- Adı:Javier Soyadı:Mascherano Yaş:23 Takım:Corinthians Ulke:Arjantin Mevki: DM/C Fiyat:En onemli kısım Mascherano biraz tuzlu ama iyi oyuncu FİYAT:8.500.000$ ------------------------- sıradaki oyuncumuz TİMOTHEE ATOUBA atoubayıda ilk kez fm 2006da keşfettim orda bir harikaydı 10 altında deildi hicbir ozelliği ve fiyatıda inanılmazdı bole bi fırsatı asla kacıramazdım ------------------------- Adı:Timothee Soyadı:Atouba Yaş:25 Takım:Hamburg Ulke:Cameroon Mevki: DM/L Fiyat:2.700.000$ -------------------------- ve şimdilik son oyuncumuz MARCELİNHO(bizim tanıdığımız marcelinho deil brezilyada:::::: Arkadaşlar işte forvet alası bir oyuncu bu cunku bir sezonda 40 gol atabiliyor ve cok yetenekli fiyatı biraz tuzlu ama inanın değer -------------------------- Adı:Lima De Souza Soyadı:Marcelinho(Siz marcelinho diye arattırın ) Yaş:20 Takım:Gremio Ulke:Brezilya Mevki:FC Fiyat:4.900.000$ -------------------------- ARKADAŞLAR ŞİMDİLİK DERLEMEMİN SONUNA GELDİM AMA BİTMEDİ EĞER KONU SABİTLENİRSE VEYA SABİTLENMESE BİLE BEN GUNCELLEMEYE DEVAM EDİCEM MERAK ETMEYİN NOT(MUTHİŞ DERECEDE ONEMLİ)yunu oynarken aradığınız bazı futbolcuları bulamıyor olabilirsiniz Orn:beşiktaşlı Cisse gibi bu tur oyuncuları bulamamanızın sebebi oyuncunun oynadığı ligi secmemiş olmanız yani aradğınız ve bulamadığınız oyuncuyu bulmak icin oynadığı ligide kurduğunuz ligler arasında secin işiniz kolaylaşacaktır) ----------------TAMAMİYLE KENDİM YAZDIM KESİNLİKLE ALINTI DEĞİL------------- __________________