Counter-Strike bildiğiniz gibi turkceside var benim kendim yaptığım bir calışmayı sizinle paylaşmak istiyorum.... Counter-Strike arkaplan resmini değiştirmek: D:\Program Files\oyunlar\Half-Life\cstrike\gfx\shell klasorune giriyoruz... sizde c: de olabilir... bu klasore girdiğinizde splash.bmp adındaki resim yerine istediğiniz resmi katabilirsiniz.. ama dikkat uzantısı ve ismi sileceğiniz dosyayla aynı olacak... splash.bmp bunu silip katacağınız yeni resmede splash.bmp ismini verip yapıştırın.... Counter-Strike Oyun gişirindeki yazıyı değiştirme D:\Program Files\oyunlar\Half-Life\cstrike\mod.txt mod.txt yi acın orada dki yazıyı istediğinz gibi değiştin ve kaydedin fazla yazı yazmayın hemen hemen aynı miktarda yazı yazın... Counter-Strike Oyun gişirindeki videoyu değiştirmek D:\Program Files\oyunlar\Half-Life\valve\media burada gerekn sadece avi uzantılı bir video media klaorune girince sierra.avi valve.avi uzantılı videolarla aynı adla başka video katacaksınız tabiki eskiler silinecek yerine aynı isimle yeni videolar konacak Counter-Strike Oyun icerisindeki sesleri değiştirin D:\Program Files\oyunlar\Half-Life\cstrike\sound klsorune girince bircok klasor var benim tercihim radyo adlı klasorun icindeki sesleri değiştirmeniz burada "bomba atıyorum" "anti-teroristler kazandı" gibi konuşmaları değiştirebilirniz.. bunun icin mikrofununuzdan .wav uzantılı kayıt yaptıktan sonra medya klasorun icindeki bir sesle değiştirin dikkat edin hepsinde olduğu gibi burdada sidiğiniz dosya adında yeni dosya katıyorsunuz... burada başka sesleride değiştirebilirsiniz... Counter-Strike Oyun icerisindeki yazıları değiştirin D:\Program Files\oyunlar\Half-Life\cstrike klasorundeki .txt dosyalarındaki oyunda gorduğunuz yazıların yerine başka yazılar yazıp kaydedin.... tamamen benim kendi calışmam ve anlatımımdır.. hic bir yerden alıntı yoktur... bulduğum başka bişey olursa sizinle paylaşacağım iyi calışmalar........ __________________