Program Tanıtımı: Muzisyenler ve muzik eğitimiyle uğraşanlar icin en onemli unsur da kulak eğitimini geliştirmektir. İyi bir kulak eğitimi aralıkları fark etmeyi, melodi soylemeyi, akortları calmayı, kısaca duyduğu her sesi daha iyi bir şekilde tanıdıktan sonra bunu daha kolay bir şekilde uygulayabilmeyi sağlar. EarMaster School; oğrenciler, oğretmenler, muzisyenler, muzikle uğraşan ya da genel olarak muziği seven herkesin yararlanabileceği, kullanabileceği bir yazılımdır. EarMaster School motive edici ve etkili oğrenim aracı olmanın yanında, oğrencilerin muzikal kulak gelişimine katkı sağlamaya yardımcı olmaya calışan bir programdır. Program sayesinde oğrenciler duydukları ve gordukleri muziği uygulayarak bir ceşit deneysel kulak calışma aracı gibi calışır. Program Standart ve Caz ozel bolumlerinde toplam 661 dersle birlikte gelir. Dersler kullanıma hazırdır. İstediğiniz yerden başlayabileceğiniz gibi belli bir periyodik sırayı takip ederek de calışmaya başlayabilirsiniz. Ayrıca oğrencilere okuldan sonra evde calışmaları icin odev verebilir, bu odevi de e-postayla oğrencilere yollayabilirsiniz. Calıştığınız dersleri CSV dosyası olarak kaydedebilisiniz. Ayrıca tum alıştırmaları ya da belli alıştırmaları yazdırabilirsiniz. Ozelleştirilmiş alıştırma kurulumu icinde, yapmak istediğiniz alıştırma parcalarını kontrol edebilir, bunlar arasında secim yapabilirsiniz. Ozel ders editoruyle ozel dersler oluşturabilir; detaylı istatistik aracıyla tum calışmaları tarih, saat, ders başlığı, sure, sonuc ve grafik olarak gorebilir, bu doğrultuda geniş bir veri alımını sağlayabilirsiniz. Tonları, aralıkları, major/minor tonları, olculeri, kısa ritim parcalarını daha iyi tanımak icin iyi bir kulak eğitimine ihtiyacınız olabilir. Programın genel ozellikleri · Standart ozel ders (450 ders) · Caz ozel ders (211 ders) · Yeni ozel ders oluşturabilirsiniz. · Kulak eğitim sihirbazı · Alıştırmaları ozelleştirebilirsiniz. 12 alıştırma alanı (aralık karşılaştırma, aralık tanıma, şarkı soyleme aralığı, akort tanıma, ters cevrilmiş akorlar, akort dizileri, olcu tanıma, ritim oluşturma, ritim benzetme, ritim dikte etme, ritim doğrulama, melodi dikte etme) · Gitar (telli calgılar), piyano ve perdeyi ekranda gosterebilirsiniz. · Mikrofon kullanarak cevapları alkışlayabilir, calıp soyleyebilirsiniz. · MIDI klavye desteği · Metronom · Cok sayıda ses efekti ile calışabilirsiniz. · Ağ desteği · Coklu dil desteği · Sonucları alma, gonderme, kaydetme ve yazma · Ozel akort ve tavır oluşturabilirsiniz. · Kapsamlı alıştırma ayarları yapabilirsiniz. · İstatistik gorunumu, tum oğrencilerin istatistik bilgileri, oğrenci idaresi, sınıfta oğrencileri yonetme, Windows girişle oğrenci tanımı, EarMaster girişle kullanıcı tanımı · Gelişmiş ozel ders editoruyle dersleri ayrıca ozelleştirebilirsiniz. · Oğrencilerin sonraki ders icin onceki derste yaptıklarını kontrol edebilirsiniz. · EarMaster Pro ile uyumluluk · E-postayla ders gonderebilir, sonuc ve bilgileri depolayabilir, oğrencilerin odevlerini kontrol edebilirsiniz. · Eğitimdeki oğrencilerin ayrıntılı bilgileri ve gelişmiş raporlama olanağı · Tek kullanıcı ya da sınıfın ozetlerini alabilme ve bunları yazdırabilirsiniz. · Coklu kullanıcı ve ağ işlevi · Windows ağ ortamına kolay kurulum · Kullanıcı sayısında kısıtlama yok. · Her bir kullanıcı ayarlarını ve sonuclarını hatırlayabilirsiniz. · Oğrenciler icin EarMaster School, EarMaster Pro gibi gorunur. Sadece oğretmenler ve yoneticiler gelişmiş eğitici ozelliklerine erişebilme imkanına sahip olabilir. EarMaster School; muzik oğretmenleri ve okulları icindir. Ağ ortamında calışabilir. Muzik oğretmenleri tarafından oğrencilerin kulak calışmalarını değerlendirmek amacını sağlar. Boyut: 4.92 MB Dil: İngilizce Lisans: Shareware Platform: [IMG]http://img212.**************/img212/8324/26wd3.gif[/IMG] [IMG]http://img259.**************/img259/1066/22hx2.gif[/IMG]
Turkce Dil Dosyası
Turkce Yama Kurulumu: Turkce yamayı kurmadan once program kapalı olmalıdır. Yama.exe'yi calıştırdığınızda yama varsayılan olarak, C:Program FilesEarMaster School 5Language dizinine kurulur. Not: Eğer programı başka yere kurduysanız, "Gozat" tan kurulu yeri secin. Daha sonra "Yukle" dediğinizde program kurulur. Programı calıştırdığınızda "Tools" > "Program Settings" yolundan "Environment" bolumunde bulunan "Language" kısmından "Turkish" secip "OK" butonuna basın. Daha sonra değişikliğinin uygulanması icin programı kapatıp acmanız gerektiğini belirten pencereye de onay verdikten sonra, programı kapatıp actığınızda, artık Turkce.