Shaiya Gold Hacks,Wall Hack,Speed Hack,
Oyun Hileleri0 Mesaj
●53 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Hileleri
- Shaiya Gold Hacks,Wall Hack,Speed Hack,
-
27-09-2019, 20:33:32Kayıtlı ÜyeMerhaba Direkmen Konuya Gireceğim Elitpvpservers.com dan uzun surelerin ardından buldugum gold speed wall hack programı hepsi tek linkte birlestirildiği Super bi Program Kapalıcarşıda Duvarın arkasından itemlerinizi Nasıl Pazardan Cekildiğini biliyoruz 1. Wall Hack Hepsini denedim 2.Si Speed Hızlı Koşma Pvpde iken Adamın Hızlıca Yanınızdan gectigini goruyorsunuz bu program sadece pc de shaiya ayarlarını yukselterek Hız seviyesini arttırıyor yalnız koşarken durup durup koşun birden giderseniz dc oluyorsunuz 3.su Gold hack bi ara Kapalıcarsıda 2 charın itemleri programı acıp cekip cıkısa basıp 10 sn icinden oyundan programla dc edip paranın carda kaldıgı gibi soylentiler vardı bunuda denedim ama yapamadım videosu var icinde setup u yukleyin Trulk programını 2 kere tıklayıp etkin edin Ondan sonra setup u yukleyin Komple hepsinin yapılışı ayrı ayrı program filese video olarak Gelecektir Yanlız Vlc media player yuklu olması lazım videoları calıstıra bilmek icin __________________