arkadaşlar gecemediyseniz burdan bakabilirsiniz: Evet oyunu acıyoruz Nintendo'nun ve Konami'nin reklamları cıkıyor.Sonra başlangıc resmi geliyor oyuna başlıyoruz.İlk once adımızı yazıyoruz.Bir evdeyiz herhalde kendi evimizde. Sonra Joey ve Yugi geliyo ve bizle konuşuyor.Joeyin ilk sorusuna YES ile cevap verin.Sonra cıkıyorlar.Bizde cıkıyoruz.Biz cıktıktan sonra Yugi ve Joey bir alana gidiyor sizde orada oluyorsunuz.Konuşuyorsunuz.Kaiba geliyor.Konuşuyor konuşuyor gidiyor.Sonra Yugi bizle konuşuyor.Soruya SURE yani EVET ile cevap verin.Bitince Joey gidicek.Sonra "S" tuşu ile herkasle savaş yapılabiliyor.Tanıdığınız herkese "S" tuşu ile konuşursanız "Şimdi olmaz saat 9 da" diyecektir ve gidecektir.Hepsini bitirdikten sonra Herkez gelicek.Bu arada herkesi tamamlamadan once etrafları şoyle bir kolacan edin.Herkesi tamamladıktan sonra ilk once gittiğiniz yere gidin.O sırada Joey gelicek ve "Başladı" dicek bizde Kuzu Kuzu gidicez tabii.Once herkez "Ben yenilmicem" icabından bir şeyler soylicek ama sonucta ben yendim.Neyse Herkez gitikten sonra biz kendi evimize gidiyoruz.Orada Tristian var onunla "S" tuşu ile savaşa bilirsiniz.Tristian ile savaştırmamın nedeni daha guclu kartlara sahip olabilmeniz.Savaş başlarken bir ekran cıkıcak gucsuz bir kart seciceksiniz cunku eğer yenilirseniz bu kartı adama vericeksiniz ama eğer yenerseniz o adam ne kartı secmişse size vericek Nasıl vericeksiniz "Us The Ante" diye bolum var kartı sectikten sonra oraya tıklayın ve savaşa balayın.WoW İŞte Bu Bir Duel.Burada kartı secip Attack yapmaya başlıyoruz.Adamı yendiğimizde Hem Deck kapasitesi (Yani daha guzel kartların alınacağı alınabileceği şey artıyo yukarıda) Hem Domino (Yani bir ceşit Kart almak icin kullanılan para) Hemde bir fazladan kart alıyoruz.Cok kazanclıyız yaw.Kartı kazandıktan sonra "X" tuşuna basın yoksa cıkamazsınız. Neyse Enter'a basıp "Status Trunk Deck" kısımlarını gorun.Status'te kendi ozelliklerinizi bildiriyor.Trunk'ta Sizin Deckinizde olmayan fakat sizin olan kartları gozteriyor.Yukarıdaki deck kapasitesine gore kart alıp verebilirsiniz.Deck te ise o sırada sahip olduğunuz kartlar bulunmakta.Deckten kart cıkarmak istiyorsanız(Mesela 250 ye 200 luk bir Zone Eater) "Z" tuşuna basıp Trunk'a aktarabilirsiniz sonra Trunk kısmına girip daha guzel bir kartı yine "Z" tuşuna basıp Deck'e aktarabilirsiniz.Sonra o ilk gorduğumuz yere gidicez ve o yolun acık olduğunu gorucez.O yoldan gecip Kaibanın yerine gelicez ve Kaibanın adamı ile savaşıcaz.Bu adam yalnız cok zor soyliyim.900 fln cok var.Ben ilk iki savaşımda yenememiştim.Neyse Yendikten sonra canımız sıkıldıysa sol taraftaki adamlar artık yok olduğu icin bir Card Shop'a girebiliriz.Neyse oradan Dominolarımız ile Kart alabiliriz adamı yenmek icin ama Domino icinde Tristianla savaşıp kazanmamız gerekiyor.Sonra kart alıp deckimize aktarıyoruz. Adama gidiyoruz.Şansımız varsa yeniyoruz o guclu Deckimizle adam bana 1800 e 1700 luk kart verdi ama daha bu tur kartları kullanamıyoruz.Daha o seviyeye gelmedik.Ondansonracığıma (Biraz geyik te katayım yaw Sonra Ondan sonra fln sıkıldınız siz ben biliyorum)Adamın bulunduğu yerden iceri giriyoruz ve de Kaibanın kardeşini goruyoruz konuşuyoruz savaşmıyor bizle ve arkamıza bakmadan gidiyoruz.Alana geliyoruz.Her gorduğumuz kişi ile savaşmaya başlıyoruz.İlk once kendi evimizin oraya gidip Tristian ile savaşıyoruz.Alta indiğimizde 2 tane adam var onlarda savaşıyoruz.Yine aşağı iniyoruz bir adam var onlada savaşıp tekrar yukarı cıkıyoruz.Sağ tarafa gidiyoruz ve orada bulunan 2 adamıda yeniyoruz bunlardan biri zaten savaş yapmıyor.Aşağı iniyoruz bir adam var savaşıyoruz.Sağ yapıyoruz Oradaki Rex ve diğerlerinden sadece biri savşıyor onu yeniyoruz.Yukarı cıkıyoruz.İki adamla savaşıyoruz. Yeniyoruz Yukarıdaki sokağa giriyoruz.Bir daha yukarı ve o Ghost'cu adamla savaşıyoruz. Tekrar geri donuyoruz.Bu sefer saat olan yere geliyoruz.Oradan sol yapıyor ve iki kez aşağı gidiyorsunuz.Sizin karşınıza GAME yazan yer geliyor burada birisi var onunla savaşıyoruz. İsterseniz GAME girebilirsiniz.Sonra tekrar Saat olan yere geliyoruz ve bu sefer de yukarıdaki sokağa giriyoruz.Buradaki 3 adamıda yeniyoruz ve tekrar Game'ye geliyoruz.Orada Yugi ve Sanırım Joeyde olucak konuşacaksınız ve birşeyler olucak.Olmayabilirde yani.Sonra burdan aşağı inip bir daha sol yapıyoruz.İşte oda ne?Haritada yeni bir yer acılıyor.Burası bir PARK.Park'a giriyoruz.İlk girişte 2 adam var konuşun ondan sonra sağa gidiyorsunuz burada 4 tane adam var hepsiyle konuşuyorsunuz.Bunların ilki,ikincisi ve ucuncusu savaşıyor.Ondan sonra WEEVEL savaşıyor ona gore.Yukarı cıkıyorsunuz ve 2 adam var bunları yeniyorsunuz.Sola doğru ilerliyorunuz.3 tane adam var.Bunlarla savaşıyorsunuz.Zaten goze batan mavili bir adam var onunla en son savaşın.Diğer 2 sini yendikten sonra adamın Yugi'yi gordunmu sorusuna SURE ile cevap verin. Yendikten sonra adam Game'ye gidiyor.İSTİYORSANIZ BAKIN.Bence istemezsiniz de.Ama bakmayın. Kafanızı yorgum gene.Yapıcak işleriniz var.Sonra tekrar sağ yapıyoruz ve oradaki turuncu saclı kız ile konuşuyoruz ve konuştuktan sonra o da gidiyor nereye bende bilmiyorum.Sonra tekrar Saatli olan yere geliyoruz.Yukarı cıkıyoruz.Sonra kucukten buyuğe doğru konuşuyoruz. En buyuk olan "Sen 3'umuzu birden yendin" bu doğrumu diyor sizde TRUE yani DOĞRU cevabını veriyorsunuz ve onlarda gidiyor.Sonra Card Shop'a gidiyoruz ve "Ana o dane lan " dedirtecek bir adam kart satış yerinde bulunuyor.Sizin oraya geldiğinizi gorunce !!!! yapıyor ve alt kata iniyorsunuz Savaş başlıyor.Adamı yenin.Bana Dark Megician verdi.Sonra biri yukarıdan ip bırakıyor ama sonucta adam yere yapışıp oluyor.Waareasdtshdşıufsfş.Olay yerinden uzaklaşıyoruz.Saatli olan yere gidip Game'ye giriyoruz.İceride kim var biliyonuzmu? MARİK ISHAR!!!!!!.Konuşuyoruz doğal olarak.Ama savaşmıyor.Sonra cıkıyoruz bir daha giriyoruz GİTMİŞ.Sonra Haritamıza gidiyoruz bakıyoruz 2 TANE DAHA YENİ YER ACILMIŞ.Bunlardan biri BUİLDİNG diğeri BRİDGE.Evet. Parka gittiğimizde o adam yani savaşmayan ilk girişteki adam gitmiş oluyor.Adam BRİDGE'ye gitmiş ve orada onunla savaşıcaz.O yuzden direkt BRİDGE'ye giriyoruz Hıııı Kaiba biri ile Duel yapıyor Kaiba favorisi olduğu Beyaz Gozlu Gri Ejderini cıkarmış. Adamı yeniyor ve bizle konuşuyor.Herkesle konuşun ve kopruyu ilk once sola sonra sağa doğru gezin.Gezin derken adamlarla savaşı yani.En Sağ tarafta o Parktan gelen adam Bizle savaşıcak.Beya bi zor yanlız.Ben ilk savaşımda yenememiştim.Sonra işte Deck Kapasitesinin artıp iyi kartlar alabilmek icin Weevel ile savaşıp duruyoruz.O Adamı yeniyoruz.Ve haritada yeni bir yer acılıyor.Burası AQUARİUM. AQUARİUM beya zor.Belli bir seviyeye geldikten sonra gidebiliriz ancak.Weevel'i 3 kez yendikten sonra CARD SHOP'a gidin ve satıcının merdiven başında duran adam olduğunu goruceksiniz adam savaşıyor ve sonucta iyi Kart veriyor onuda yenin artık AQARİUM'a gidebilirsiniz.Elinizde bir Elektrik tipli kartınız olduğunda cok rahat olursunuz.Cunku elektrik tip su tipi Attağı az olsada yener.İşte AQARİUM'daki ilk adamla savaşın.Bu sizin icin iyi olur.Adamı yendikten sonra adama bir daha savaş teklif edin bu sefer adam gidecek sanırım Card Shop'a.Artık iceri girebilirsiniz. İceri girdiğinizde 2 tane adam denize bakıyor.Onlarla savaştıktan sonra yukarı cıkıyoruz ve Joey Ryouta ile savaşıyor.Ryouta Joey'i yeniyor.Sizde izliyorsunuz olayı.Sonra olayın altındaki adamla savaşıyorsunuz.Adam beya zor.Sonra Joey ile savaşıyorsunuz.Joey bebek işi.En son Ryouta ile savaşıyorusunuz.Adama helal olsun.En zor adamlardan biri.Yendikten sonra Saatli yere gidiyoruz ve GAME'ye giriyoruz. Orada Yugi var.Oraya gittiğimizde Buyukbaba konuşacak bizle.Sonra gidip Yugi ile konuşuyorsunuz.Konuşma biitiğinde Marik'in kardeşi Ghost ekibinden biri gelicek bir soru sorucak NO'da diyebilirsiniz REACHELE TEAM'de diyebilirsiniz.Sonra gidicek.Yugi artık sizin peşinizden gelicek.Bizden once gidicek yani arkamızdan surekli gelmicek.Neyse sonra coğu yeri Ghostcular sarıcak mesela AQUARİUM,BRİDGE,SAATLİ YER gibi.Sonra biz ART'a giriyoruz.Orada 3 tane Ghost adamı goruceksiniz.Onların ondeki adamı ile savaşın adam gidicek.AQARİUM'a gidin adamları yenin gidicekler.BRİDGE'ye gidin adamları yenin gidicekler.SAATLİ OLAN yere gidin adamları yenin gidicekler.Ama daha sonra tekrar yerlerine yerleşiyorlar.Sonra PARK'a gidiyoruz.Weevel ile Bandit Howard Keith savaşıyor.Weevel yeniliyor ve yandaşları ile gidiyor.Sonra adam bizle de şavaşıyor.Biz yendikten sonra o da gidiyor.Bu sırada tekrar SAATLİ OLAN yere gidip GAME'ye gidiyoruz bu sırada Yugi orada olucak sonra Tristian da gelicek,daha sonra Mai de gelicek.Konuşup durucaklar sonrada Yugi gidecek.Sonra GAME'ye girip cıkıcaz.Artık Yugi peşimizden gelicek.Oradan Seto Kaibanın adamı ile "Z" ile konuşun. Sonra BUİLDİNG'e gidin.BUİLDİNG'e iki adam gelicek.Onlarla 3. Katta merdivenden cıkınca savaşıcaz.İstediğiniz adamla savaşın ama ben sağdaki ile savaştım.Adamları yenmek icin bir Light kartı yetiyor.Sonra konuşucaz adamlarla LETS GO! dicez.Sonra adamla yere yapışıp olucek.Yugi ile konuşup olay yerinden uzaklaşıyoruz.Merdivenden indiğimizde Kaibanın Kardeşi gelip bizle konuşuyor.Sonra orada kalıyor.Biz ART'a gidiyoruz.Ve orada Kaiba bulunuyor.Bizle konuşuyor.Sonra oradan cıkıyoruz ve ANA ODANE yeni bir acıldımış bulunmakta adıda PİER.Giriyoruz buraya ve 4 Ghost ve 1 Bandit Howard Keith bulunuyor.Adam bizle konuşuyor.Sonrada savaşıyor.Yendikten sonra Marik Ishar tarafından yere yapıştırılıp olduruluyor.Bu sırada Ghostcularda gidiyor.Yukarı cıkıyoruz.Bir daha yukarı cıkıyoruz.Orada Joey ve Tea bulunuyor.Yalnız Marik Joeyi kullanıyor yani Joey artık bizden değil.Tea da etkisiz halde o sırada.İkisinizde bakışlarıda değişiyor tabii.Joey Yugi ile Duel yapıyo ve Yugi Havuza duşuyor.O sırada siz DİVE İN yapın yoksa Yugi olur.Yaptıktan sonra Yugi ve Biz havuzdan cıkıyoruz.Ve Joey ile Duel yapıyoruz.Yeniyoruz bize RED EYES BLACK DRAGOON veriyor. Ve onu verdiği icin Marik'in etkisinden cıkıyor.Bir URRRRRRRRRRRGGGGGGGHHHHH yapıyor inanmazsınız.Ekran kakarıyor....Biz GAME'deyiz ve Yugi ile Joey(Artık etkisinde değiller) konuşuyorlar.Yugi artık peşimizden gelmiyor.Diyor ki: "EĞER FİNALE KALICAKSAN DECKİNİN COK GUZEL OLMASI LAZIM."Sonra GAME'den cıkıyoruz.AQARİUM'a gidiyoruz.Bir adamla Mai konuşuyor. Konuştuktan sonra Mai gidiyor ve o Adam bizle savaşıyor.Yendikten sonrada oda gidiyor.Bu sırada coğu kişi bize cok cok bol bol Domino Veriyor.Ben olsam hemen CARD SHOP'a gidip super kartlar alırdım sizin yerinizde olsam.Sonra Deckime koyup oyle ART'a giderdim cunku Artık Turnuva başlıyor.ART'a gidiyoruz ve Marik'in kardeşi bizi kapıda karşılıyor İceri giriyoruz.Kadınla savaşıyoruz.Bu kadın oyunun en zorları arasında.Sonra Kaiba ile savaşıcaz. Yenmeliyiz kesinlikle.Hadi bakalım Duel Başlıyor!Marik'in kız kardeşini ilk kez oyunu bitirdiğimde 8 defa'da yenmiştim ama şimdiki oyunu bitirişimde 1 defa'da yendim.Neyse sonra sorusuna BROTHER cevabını verin konuşup durucak sonra Kaiba gelicek ve savaşıcaz. Onuda 2. bitirişimde 1 defa'da yendim sonra bana 3'lu Blue Eyes White Dragoon'unu verdi. Sonra "Finalde GORUŞURUZ" deyip cekip gitti.Marik'in kardeşi "Başardın Bu İşi" dedi ve biz artık Turnuvaya Girebiliriz.Sıkı durun.Ama daha once SAAT'li yere gidip GAME'ye giriyoruz.Tum takım arkadaşları orada.YUGİ,JOEY,TRİSTİAN,TEA gibi.Ekran kararıyor. Ve TURNUVAYA BAŞLIYOOORUUUUUZ.Teker teker gidiyorlar EEEE bizde balıkmıyız bizde giriyoruz.Sonra Mai konuşuyor falan.Herkes orda oluyor soldan sağa doğru herkes ile konuşuyoruz.Mai bize guzel bir kart veriyor.Sonra Kaiba'nın koruması ile konuşuyoruz ve Sahte Marik Ishar geliyor.Ve biz hepberaber yukarı cıkıyoruz.İlk macı Bakura ile Yugi yapıyor.Doğal olarak Bakura ve Yugi,Yami Bakura ve Yami Yugi olarak değişiyorlar.Sonucta Bakura yeniliyor ve Turnuvadan cıkıyor.Sonra biz 2. mac olarak Sahte Marik ile savaşıyoruz.Biz alandan Kaibanın koruması ile konuşarak savaş yapmaya gidiyoruz.Adam hep Earht cıkarıyo ve sizin sadece bir Wind kartınız adamı turnuva dışı bırakabiliyo.Ama yenilirseniz bence kesin oyle olucak Haritada yeni bir yer acılıcak STATİUM diye oraya girip merdivenleri cıkıp asansorden ROOF'a tıklayıp aynı adamla bir daha savaşabilirsiniz.Ama deckinizi bence beya bir geliştirin.Nereden Ya Parktaki Weevel Ya Pier'deki binanın icindeki 3 adam ve yine Pier'deki Ryouta ile savaşabilirsiniz.Birde Kaibanın evinde bir makine var onunla da savaşılabilinebiliyor.Trunktan iyi kartları deckinize yukledikten sonra Sahte Marik ile savaşabilirsiniz ancak.Yendikten sonra Gercek MARİK ISLHAR konuşuyor.VE gelişiyor. Sonra 3.Mac olarak Marik Ishar ve joey savaşıyor.Marik RA ile Joeyi yeniyor.Joey yere yapışıp olmuyo Ama hastahanelik oluyor.Sonra 2. kata cıkıyoruz.Ve sırası ile odaları dolaşıyoruz.Yukarıda sağ taraftaki odaya girip Marik ile konuşuyoruz ve Savaşmaya hazırlanıyoruz. 1. kata iniyoruz.Sağ tafara giriyoruz ve sıra 4. savaş olan Kaiba ile Mai carpışmasında.Kaiba yine Beyaz ejderi ile Mai'yi yeniyor.Sonra yine yere yapışıyor ama hic birşey olmuyor.Hastahane odasından herkezle konuşup en son Kaibanın kardeşiyle konuşuyoruz. Yeni bir yere geliyoruz.Herkez sırası ile bu yere giriyor ve bizde balık olmadığımız icin iceri koşar adımlarla fakat yavaş yavaş gidiyoruz.Sonra sıra bizle YUGİ MUTO diğer adı ile Yami Yugi savaşıcak.Kaibanın adamı ile konuşun ve Yugi ile savaşın.Yenin.Şimdi sıra Kaiba ile Marik karşılaşmasında.Kaiba yeniliyor.Yugi size 3 kutsal canavardan birini veriyor ve siz onu mutlaka deckinize koyun. Sonra BUYUK CARPIŞMA MARİK VE SİZ:BUNAN SONRASINI BUYUK YAZMAK İSTİYORUM YA.İŞTE BEN YENDİM SİZDE YENEBİLİRSİNİZ. YENDİNİZ HELAL OLSUN SİZE HER KİMSENİZ HER KİMSENİZ OOOĞĞOOOĞĞOO OOOOĞĞĞĞOOOĞOOOO. İŞTE BUDUR ABİLER ABLALAR.BANA HERGUN ŞİMDİ BAYRAM.TABİ SİZEDE. NEYSE artık duz yazıya geciyim. OYUNU BİTİRDİNİZ!!!!!!!!!!!!!!! KAZANDINIZ YENDİNİZ BİTİRDİNİZ.O KADAR ABİ!!!!!!!!!! __________________