İyi gunler arkadaşlar oncelikle size bu hack'ı neden paylaştığımı soyleyeyim ben darkorbitte zaten carları bota bırakıyorum dier arkadaşları paralar verim bu botu alıyorlardı bende paranız boşa gitmesin die paylaştım EVET... şimdi hilenin acıklamasını yapayım burada oncelikle eski Ibot unuzu proğram ekle-kaldırdan kaldırınız ve kalan dosyası varsa siliniz ve son surum Ibot u indirim yediden kurunuz... sonra benim vereceğim linkteki dosyaları indirim ibotun icine cıkarınız... link: İndirme Link Silinmiştir (!) buda fotosu inanmayanlar baksın: şimdi kullanımına gecelim indirdiginiz rar doyasını Ibot un icine atalım buradan yani: C:Program FilesProfibotIBot 4.12 evet burada rar a sağ tıklayım buraya cıkar dielim şimdi işin en onemli yerine geldik cıkardığınız dosyalardan birinin adı: IBotCR bu dur bunu acalım normal Ibot acılacak oradan normalkullandığımız hesabımıza girelim lisans isteyecek evet burada hemen Ibot u kapatalım ve hesabımızın kayıtlı olduğu msn ve ya gmail işte hangisine kayıtlıysa girelim ve bir e-posta onay msj gelecek bunu onaylayın ve tmmdır Ibot lisans aktif oluyor NOT: her hesap icin ayrı ayrı yapacaz... e-posta onay msj normalde hemen gelir ama server yoğun olduğunda gecike biliyor ama en gec 1-1,5 gunde gelir şansınız varsa hemen gelir evet e-posta onay msjmız geldi onayladık bundan sonra pc mizi yeniden başlatalım acıldıktan sonra normal şekilde Ibotu acalım normal dosyasından yani ve sonra kayıt yaptığımız hesaba girelim ben 50 dk dır bota atmışım carı şimdiden 3.000 uri 150.000altın 35 tn galaksi kastı evet anlatım biraz karışık ama yapacak bişey yok beleş bot icin biraz uğraşacaksınız.. iyi frumlar...!!! __________________