Alıntı Değil Ben Kendim Uploadladım Zaten İndirenlerde Gorecektir.
Burdan Trainer’in kullanımı: -Oncelikle oyuna girmeli ve daha sonra Alt+Tab veya Alt+Esc tuşlarını kullanarak ana windows ekranına geri donmelisiniz. -Daha sonra trainer dosyasını calıştırmalısınız.Ozetle Crysis 2 Trainer’ını calıştırdığınızda alt tarafta oyun acık olmalı -Daha sonra da aşağıdaki kodlara gore trainer’ın keyfini surebilirsiniz Ana Menude traineri calıştırıp tekrar oyuna girdikten sonra oyunun ana menusunde insert tuşuna basın. Bu sayede trainer aktif duruma gececektir. Numpad1: Sonsuz Yaşam Numpad2: Sonsuz sayıda Bomba Numpad3: Sonsuz sayıda El Bombası Numpad4: Sonsuz Enerji Numpad5: Sonsuz sayıda Nanocatalist Numpad6: Şarjor Değiştirmeden Oyna Numpad7: Tek vuruşta oldurme Numpad8: Silah’ta en yuksek hassasiyet Numpad9: Extra Zoom’u Ac Numpad0: Extra Zoom’u Kapat Numpad/: Pozisyonu kaydet Numpad *: Pozisyonu load eder Numpad + : Extra Hızı Ac Numpad +: Extra Hızı Kapat F9 : Extra Atlamayı Acar F10 : Extra Atlamayı Kapar F11 : Sarhoş Modu Acık F12 : Sarhoş Modu Kapalı DELETE : Hepsinin silinmesini sağlar NOT: Versiyon uyumunu “check your trainer” kısmından kontrol edebilirsiniz. Trainer calışmıyorsa oyunun versiyonuyla uyumsuzluğundan kaynaklanıyor olabilir. İyi oyunlar. __________________
Crysis 2 New TranieR
Oyun Hileleri0 Mesaj
●49 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Hileleri
- Crysis 2 New TranieR