İkv Hile
Oyun Hileleri0 Mesaj
●54 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Hileleri
- İkv Hile
-
27-09-2019, 19:51:46Kayıtlı ÜyeS.a arkadaşlar istanbul kıyamet vakti hilelerini bu başlık altından yayınlıyorum. Oncelikle İKV HACK şunu belirtiyim once yok para hilesi yok hızlı koşma hilesi yok cart yok curt hilesi değil bu mesele benim verceğim sadece daha fazla Ex ve normalinden daha hızlı koşma ve son olarak item yansıtma hilesi var icinde size bu 3 fırsatı sunuyor program sizin yapmanız gereken direk aşağıdaki linkten İKV HACK hilesini indirip istanbul kıyamet vaktini acmadan direk hileyi acıp RUN HACK yazan yere tıklamanızdır. Sonrasında oyunu acıp normal girşinizi yapıp aradaki farkı goreceksiniz zaten hepinize iyi oyunlar kolay gelsin arkadaşlar herşey cok kolay. Hepinize iyi oyunlar kolay gelsin aşağıdaki linkten direk indirebilirsiniz kolay gelsin. Evet Gorduğunuz gibi hilemiz aktif hileden bir goruntu koymak istiyorum goruntuye ulasmak icin bakınız aşağıya koyduğum gibi bir resim var. İkv hilesi budur işte arkadaşlar gelin gorun deneyin destek icin ve bilgilendirme icin ufak bir goruntu. Evet yantar İndirme Link Silinmiştir (!) * Dipnot: Virus programlarının coğu gormuyor bağzıları gorebiliyor iptal edip oyle calıştırın. Hack tamamen doğal olarak calışmaktadır yakında videosunuda ekleyeceğiz. Yalan hikaye yanlış boyle şeyler demeyin ust tarafta programın resmi bulunmaktadır. Bizde yalan olmaz yoketmek icin varız ! __________________