Arkadaşlar ilk once soylemeliyim bu hile hells gate(ilk oyunu actığınız bolum) bolumunde olmaz cunki size silah ve zırh yasak yani kullanamıyorsunuz. Bir diğer sozum ise Cheat engine olmalı İŞTE SOYLE: Blue Lagoon bolumunde silaha girip kurtları oldururken XP alın sonra KENDRA ya gidin ordan gorevi kabul edip XP alın(XP en az 2000 olmalı)2000 yaptıktan sonra cheat engineyi acıp bilgisayar simgesi olan tuşa basın ve avatar.exe yi acın sonra orda Value diye bir yer var oraya XP nizi yazın New search deyin orda 1 yada 2 tane cıkar ben buldum adresini ama tam aklımda deil soyle başlıyordu 0A8E onu bulun istediğiniz sayıyı yazın(ben 9999999 yazıyorum ilk bolumde titana kadar geliyor zırhımız) sonra da oyuna girin menude biraz dolaşın silahlara zırha ve skillere bakın sonra bakın menudeyken nerdeyse hepsine yıldız gelecek ve bakın işte hilemiz olmuştur. Not:Cheat enginenin herhangi bir surumu olabilir ama ben 5.6 yapıyorum cunku daha cok yararlı oluyor. Eğer bildiğiniz başka bir hile varsa lutfen yorum yazın Arkadaşlar yazmayı unuttum bu hile her bolum icin ve RDA olsanız da Na'vi olsanız da aynıdır sonuna kadar full silahlar vs Yani burda yapın isterseniz yada başka yerde yapın ama burası en iyi yerdir ve her bolume zırh ve silahlarınız da gecer. YORUMLAR LUTFEN NOT:Bunların hicbiri alıntı değildir hepsini ben evde denedim yanlışlıkla baktım dedim bi deniim oldu __________________