-Merhaba Bugun Sizlere İcy Tower Floor Hacki Anlatacağım. -Oncelikle Gereken Programlar: İcy Tower , Cheat Engine (surum onemli değildir.) -Başlayalım Ama Oncelikle Asla Şunu Debug.me Yapın Calışır Diyenlere İnanmayın Bu Sadece Skoru Sıfırlar (Ben Denedim .) -Şimdi Anlatıma Gelelim Icy Toweri Pencere Haline Getirin.(onerilir)-(getirmesekte olur ama alta atıp durmak biraz zor olucaktır ) Devam edelim.Şimdi Oyuna Girelim Classic Game. Sonra Cheat Engine`yi acalım. Yukarıda Yanıp Sonen Bilgisayar Simgesi Olacaktır,Basalım. Şimdi Altta Window List var Basalım. Oradan Icy Tower`i Bulup Secelim. Şimdi Value Yazar Oraya 0 Yazalım Ve First Scan a Basalım.(Cheat Engineyi Alta At!) Sonra Icy Toweri Acalım Ve Bir Basamak Zıplayın. Cheat Engineyi e Tekrar Donun Ve Value Yazan Yere 1 Yazın.(0 ı Silip Yazın.)Ve Next Scana Basalım. Sonra Gene Icy Tower 1 Basamak Zıpla Oraya 2 Yaz Next Scan Gene Zıpla 3 Yaz Next Scan Sonra 1 Basamak Daha Zıpla Oraya 4 Yaz Next Scan.(Yine Onceki Yazdığımızı Silip Yazalım)(Bunlar Value ye Yazılacak 1 ,2 , 3 , 4 Dediklerim) Sonra Yanda Adress - Value Yazar Onun Altındakileri Secelim.(Onceden Kullananlar Bilir Ya Hani Dosyaları Aynı Anda Secmek Gibi Bilirsiniz ) Sonra Koşede Masue İşareti var (ters) Ona Basalım. Alta Atılacaklar Sectiklerimiz. Onların Yanındaki Kutuları İşaretleyin.(Hepsi) Sonra Bi Tanesine Basalım Alta Atılanların Fark Etmez. Sonra Şunu Yapın Ctrl + A. Ve Enterlayın. Oraya Cıkacağınız Katı Yazın.(Abartmayın 1000 İyidir ) Sonra OK e Basın Tamamdır. Artık Sadece 1 Basamak Zıplayın ) Şimdi Atlayın(Olun) Hata Cıkarsa Korkmayın Katınız Kaydedildi!!!!(Orada Hata Raporu Gonderme Yazar Ona Basın.) Sonra Her şeyi Kapatın.(Bilgisayarı Kapatma ) Şimdi Cheat Engine yi Acmadan Icy Tower a Girin. Ve Katınızı Kontrol edin Kaydedilmiş mi ? Kaydedildiyse Ne Mutlu Bana . -Emeğe saygı (+Rep) -Herkese İyi Oyunlar... __________________