merhaba arkadaslar suanda AOF ilahiyat fakultesi ogrencisiyim. ve gecen sene falan yurtdisinda okucam diye tutturmustum hatta arkadaslar falan da gelmisti bize yurtdisindan ama vizelerle ilgili sikntisi vs cikti bende hic bosuna masraf yapmak istemedgm icin ugrasmadim. ve acikcasi 4 yildir da ilahiyati bitiremedim (2yillik) cunku zor ve her yil farkli derslerden sorumlu oluyorum bu da iyice keyfimi kacirdi acikcasi.
Universiteyi o ortami o hayati gormek istyrm ailem baslarda cok karsi cikmisti sen yapamazsin cunku hic ders yapmiyorsun iste biz almanyada kaldik herkes zehir gibi sen yatip duruysn bu sekilde sadece bosuna zaman gecirrsin felan diyorlar ama ben kararliyim yani kafayi taktim ama simdi aileme tekrardan nasil acicam bu konuyu acickasi bana dicekleri sey; sen ayni dilini bildigin konustugun ( turkce dili) dilde universiteyi bitiremedin, orada yabanci dil hem gorup hem yazip hem anlayip hemde konuscaksin bunu bu sekilde basarman cok zor falan dicekler arkadaslar nasil ikna edebilirim. Artik skildm iyice millet uni okuyor evde benim basim sisiyor... AOF okudugm icinde ders calisma istegim sifir...