The Elder Scrolls V: Skyrim Hileleri!
Oyun Hileleri0 Mesaj
●43 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun Hileleri
- The Elder Scrolls V: Skyrim Hileleri!
-
27-09-2019, 18:46:01Kayıtlı ÜyeSkyrim’de hile kodularını yazabilmeniz icin yapmanız gereken ~ tuşuna basıp aşağıdaki kodları duzgun bir şekilde girmek. God mode – tgm (Olumsuzluk+Sınırsız Yuk Taşıma) Restore health and limb health player – .resethealth (Canınızı ve Dayanıklılığınızı Doldurun) Gain one level – getXPfornextlevel (Sadece bir level atlayın) Advance one level – advlevel Set player level – player.setlevel [number] (Karakterinizi istediğiniz level yapın Set skill level – player.setav [skill name] [1-100] (Yeteneklerinizi istediğiniz seviyeye cıkartın) Set special points – setspecialpoints [number] Set tag skill points – settagskills [number] Add Karma points – (use negative values for negative karma) RewardKarma [number] (Karma puanı verir. Karmayı eksi yapmak icin eksi işaretini kullanın) Add skill points – modpcs [skill name] [number] Add special points – addspecialpoints [number] (Ozel puan ekler) Add tag skill points – addtagskills [number] (İstediğiniz skill seviyesine cıkartır) Add Perks – player.addperk [perk code] (Perki oyuncuya ekler) Add item player.additem [item code] [number] (Eşyayı oyuncuya verir) Complete current quest – GetQuestCompleted (Mevcut Gorevinizi tamamlar) All map markers – tmm 1 Move to quest marker – movetoqt Toggle no clipping mode – tcl Kill everyone – killall (herkezi Oldurur) Unlock – unlock (Kilitli bir kapının, sandığı acarsınız) Adds all spells to player – psb ( Tum Buyuleri oyuncuya ekler) 10 Bin altın kazanmak icin – player.additem 000000f 10000 Canınızı 1000 yapmak icin – player.setav health 1000 Skyrim Esbern Bug Cozumu Arkadaşlar merhaba, Skyrim’de Ana Quest’leri yaparken sık sık oyuncular hatalar ile karşılaşabiliyorlar. Temel sorun Skyrim’deki ses dosyalarında. Biz Esbern’in sesi duyamadığımız gibi ardında bulunduğu kapıyı da acamıyoruz. Bunun cozumu şu şekilde BSA Unpacker programıyla bu sorunu hızlı bir bicimde cozebiliyoruz. 1. Cozum Yolu 1. Adım: http://tes.nexusmods.com/downloads/file.php?id=3117 adresinde Download yazan kısma tıklayıp BSA unpacker’ı indiriyoruz. 2. Adım: BSA unpacker’ı calıştırdıktan sonra OPEN butonuna tıklıyoruz. 3. Adım: Skyrim’in kurulu olduğu dosyaya gittikten Sonra DATA klasorune giriyoruz. Ve Skyrim-Voices Extra‘ya tıklıyoruz. 4. Adım: Extract All‘a tıklayıp tekrar DATA klasorunu seciyoruz. Sadece klasoru seciyoruz, başka bir alt klasoru değil 5. Adım: Close diyerek işlemi tamamlamış oluyoruz. 2. Cozum Yolu http://www.4shared.com/get/DiKsFpRP/...ix-78-1-0.html adresindeki 11 MB’lık dosyayı indiriyorsunuz. İndirdiğiniz Rar dosyasının icindeki Sound klasorunu direkt olarak DATA klasorunun icerisine kopyalıyorsunuz. Eğer varsa uzerine yazın. İşlem tamamlanıyor. Artık Esbern’in sesini duyabilir, QUEST’inize devam edebilirsiniz. İyi oyunlar. __________________