crysis warhead hileleri bu sefer kesin
Oyun Hileleri0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun Hileleri
- crysis warhead hileleri bu sefer kesin
-
27-09-2019, 18:35:46Kayıtlı ÜyeHatırlıyacağınız uzre crysisin ilk oyunun yapmak icin da bazı dosyalarda değişiklik yapıyoduk bunu warheadda kullanamazsınız sadece crysisin ilk oyununda olur diyorlardı ben denedim ve crysisin ilk oyununda olduğu gibi hile yapabiliyoruz zaten ilk oyundan bilenler vardır bilmeyenler icin ben soyluyorum "crysis warheadgameconfig" de bulunan "diff_easy.cfg", "diff_normal.cfg" veya "diff_hard.cfg" hangi zorluk derecesinde oynuyosak seciyoruz sonra not defteri ile acıyoruz ve aşağıdaki hileleri en alt kısma yazıyoruz Tanrı modu - g_godMode = 1 Hedefsiz - ai_IgnorePlayer = 1 Silah limitini kaldırır - i_noweaponlimit = 1 Sınırsız cephane verir - i_unlimitedammo = 1 Ayrıca kıyafetinizin ozellikleriyle de oynamanız mumkun : Enerji kaybı olmaz - g_suitCloakEnergyDrainAdjuster = 0 Enerji harcaması olmaz - g_suitRecoilEnergyCost = 0 Daha hızlı koşmak icin - g_suitSpeedMult = 2.85 Daha fazla zırh puanı icin - g_suitArmorHealthValue = 900.0 Anında gucunuzu yenilemek icin - g_playerSuitArmorModeHealthRegenTime = 0 Hareket halindeyken anında enerjinizi yenilemek icin - g_playerSuitArmorModeHealthRegenTimeMoving = 0 Enerji yenileme zamanını 0'a ayarlamak icin - g_playerSuitHealthRegenTime = 0 Yururken enerji zamanını 0'a ayarlamak icin - g_playerSuitHealthRegenTimeMoving = 0 Bir daha ki guc yenileme icin beklememe - g_playerSuitHealthRegenDelay = 0 Hemen enerji icin - g_playerSuitEnergyRechargeTimeArmor = 0 Ekstra guc icin - g_playerHealthValue = 900.0 Zorluk seviyesini ayarlamak icin (1 kolay, 4 zor) - g_difficultyLevel = 1 Bu değişikliklerin hangisini yaparsanız yapın dosyayı kaydetmeden cıkarsanız hile aktif olmaz. +rep __________________